Papatya05_ Kızlar kalp atışı bebek için ne zaman gittiniz ne yaptınız bebeği gören kalp atışını duyan var mı
ikincianneolmayolundaa Papatya05_ benim 10 mayıs ama geç döllenme olduğu icin sadece keseyi gördük bebek yeni olusuyor dedi doktor 16sinda gel o zaman goruruz dedi suan 8 haftaligim ama 6 haftalik diyorum
Cansuuert Papatya05_ benim sat 19 mayısti 5+3 de gittiğimde keseyi gördük bugün 7+0 da gittim kalp atışları başlamış dedi ama dinletmedi
Sadegulucar Papatya05_ 7 mayıs son adet tarihim öğrendiğim gün 24 hazirandı ve o gün kalp atışını duydum miniğimin perşembe günü de kontrolum var🫣
Papatya05_ ssohretsever işte bu sefer böyle şeyler olunca insan istemsizce takıyor en mantıklısı 8. Haftada gitmek herşeyi öğren gör gel
Papatya05_ penbe_karisi kesinlikle size tavsiyem en erken 7. Haftayı bekleyin ben erken gittim kese göründü sadece
Melevcen52 Papatya05_ bir kez gittim beta hcg için artışa baktık haftaya bugün 8+0 olacak o zaman gideceğim
Papatya05_ Melevcen52 bende 28 haziranda gittim beta vermeden direk kadın doğuma gideyim dedim karından keseyi gördü o kadar Bidaha beta vermedim hamilelikte rutin tahlilleri istedi bende 8+0 da gideceğim bebek ve kalp atışı için sağlıkla gelsinler
Bus51 @“Melevcen52”# Melevcen52 canım sen bilirsin ama bence doktora gidilmeli .Doktorlaıen yaptığı bir çok test var ve bu testler önemli .Mesala benim tsh 4 çıktı 5. Haftada gitmesem öğrenemezdim .Mutlaka testlerim yapılsın
Mamiko_2020 Son adet 19 Mayıs 🥰6+3te rahatlıkla kalp atışını duyduk çok şükür 🙏🏻💕Rabbim herkese nasip etsin
Papatya05_ Mamiko_2020 maşallah canım ben daha fırsat bulup gidemedim inşallah ya bu hafta içi yada haftaya pazartesi anca gidebilirim
tirinitii Sat 16 mayıs. 1 temmuzda keseyi gördük 11 temmuzda kalp atışı için gideceğim geç döllenme diye düşünüyorum doktor bişey demedi henüz
Elfidanur tirinitii aynıyız senınle benımde hesaplamamla ultrason farklı ama gelısımde sıkıntı yok dedı bısey olmaz dedı doğum tarıhın ne zaman senın 02/03 gözüküyor benımkı