Aassssyyy Ofinisss 19+2 yiz bizde maşallah çok güzel ben 2 gün oldu hissedeli tarifsiz güzel bir duygu 🩷 benimde kızım oluyor Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza alıp sağlıklı bir yaşam sürdürmeyi🥰😍
Aassssyyy Yayalin 24e kadar normal 24 haftaya kadar hissedilmezse doktorunuzla görüşebilirsiniz ilk gebelik ve plesanta öndeyse geç hissetmeniz normal ama şüpheniz varsa kesinlikle beklemeden gidin derim ilk gebelik mi
Aassssyyy Melos006a Ahahah kıyamam doğduğunda da hareketli bir bebek olacak belli ki 😂 cinsiyetiniz neydi
Glsahe Fraublt-31111 2.gebeliğim hissettim ve hiç durmadı o günden sonra cinsiyeti de 14. Haftada öğrenmiştim
Sssbbbs Nasıl bir şey bende 18. Haftadayım arada pıt pıt oluyor bazen zonklama gibi ama böyle bir şey mi acaba☺️
Gul1402 Sssbbbs evet evet o bebisin hareketleri bende 17 gibi hissettim böyle ama bebek mi bilemedim. 20+2 yim 1 haftadır çok net hisseder oldum artik🥰
Meryem80 Gebeligim 12 haftalikken başladım hissetmeye şuan da hafif oynamaları ama bunda baya erken hissetmeye başladım
Kkksss Haftadayız hareketler artık oldukça belirgin. Karnım açken özellikle kıpır kıpır annneeee ben açım yemek yolla der gibi 😅