Glsahe Aassssyyy 27 haftalık şuanda 13. Haftadan beri hissediyorum hareketlerini aşırı hareketli şuanda bile
Pofidik123_ Glsahe cinsiyet nedir bide ikinci gebeliğiniz mi acaba erken hissetmişsiniz benimde ikinci gebeliğim 11+3 oldum ilkini 16+4 de hissetmiştim
Aassssyyy Melos006a Ahahah kıyamam doğduğunda da hareketli bir bebek olacak belli ki 😂 cinsiyetiniz neydi
Aassssyyy Yayalin 24e kadar normal 24 haftaya kadar hissedilmezse doktorunuzla görüşebilirsiniz ilk gebelik ve plesanta öndeyse geç hissetmeniz normal ama şüpheniz varsa kesinlikle beklemeden gidin derim ilk gebelik mi
Ofinisss @Aassssyyy Haftamız kıpır kıpır maşallah suphalanallah kızıma. Arada ukulele çalıyorum hoşlandığına inanıyorum çok hareketleniyor çünkü. Hareketlerini 16 bitmeden hissettim. Zayıf bir hamileydim o nedenle normale göre erken hissetmişim :) siz kaç haftalıksınız sağlıkla gelsin inşallah yavrunuz :)
Aassssyyy Ofinisss 19+2 yiz bizde maşallah çok güzel ben 2 gün oldu hissedeli tarifsiz güzel bir duygu 🩷 benimde kızım oluyor Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza alıp sağlıklı bir yaşam sürdürmeyi🥰😍
Ofinisss @Yayalin 1 2 hafta daha hissetmezsen doktora başvurmalısın, senin kilon yağ oranın derinin sıkılığı bir çok faktör de var lütfen olumsuz düşünme, her şey güzel olur inşallah
Glsahe Fraublt-31111 2.gebeliğim hissettim ve hiç durmadı o günden sonra cinsiyeti de 14. Haftada öğrenmiştim