Hsjsksldoerno Kızlar doktorum bana hergün mutlaka bir yumurta yememi söyledi ben yiyemiyorum çünkü görünce bile midem kalkıyor ne yapmalıyım yerini hiç bi besin tutmaz diyorlar. Doktoruma yiyemediğimi söyledim bi şekilde ye diyor ama midem mahvediyor o zman
Caglamehmet Hsjsksldoerno bende heleki haşlanmış yumurta kokusu aldım mi kendimden geçiyorum 35. Haftam da olduğuma rağmen ama kırıp yemeyi deneyin o başlamaya nazaran kokusu falan az yeni yeni yiyorum aslında bende
Sulegorkemakyol Hsjsksldoerno Caglamehmet Kızlar illa haşlamanmış gerekmiyo bende yiyemiyorum haşlanmışı heleki onun yerine yumartanın kokusunu bastırdındiye diye dereotu maydonoz peynir domates yada et ürünü falan koyuyorum içine kokosunu alması için çözümü böyle buldum ben sizde bi deneyin derim
Leylaa_ Hsjsksldoerno canım ben de ilk aylarımda aşırı bir mide Bulantısı yaşadım kırıp yemeye çalıştım şu an 34. Haftamdayım yaklaşık bir aydır haşlayıp yiyorum
Leylaa_ Hsjsksldoerno canım ben de ilk aylarımda aşırı bir mide Bulantısı yaşadım kırıp yemeye çalıştım şu an 34. Haftamdayım yaklaşık bir aydır haşlayıp yiyorum
merve-yd06 Leylaa_ Merhaba bende 2 gün üst üste uzun yürüyüş yaptım bide çalışıyorum, dün gece biraz kasıklarımda ağrım oldu.17 haftadayım. bugünde geçmezse doktora gideceğim…
Dnfrn Hsjsksldoerno ben sekiz yaşımdan beri yumurta yemiyorum ve sütte içmiyorum sütü denedım bır yudum agzıma aldım kustum ama yumurtanın kokusuna bile dayanamıyorum doktoruma söyledim sorun olmayacagını söyledi kendımı zorlarsam daha kötü olacağını söyledi umarım saglıklı evlatlarımız olur 😔😔😔
SelinzgrSgan Canım ben normalde yumurtayı pek sevmem kırıp iyice cırp pişmesine yakın biraz pulbiber biraz kekik kokusuda gidiyo güzel oluyo ❤👍
Nur55 Hsjsksldoerno ilk zamanlar bende tahammül edemiyodum ama şimdi iki üç tane haşlama yiyebiliyorum günde kızartma kokusundan dolayı yiyemiyorum fazla ama hangisi daha iyi gelirse yemeye çalış bebeğin için peynirli omlet falan da deneyebilirsin maydanoz falan atınca o da kokusunu alıyo
Heather Hsjsksldoerno fosfor içinsd balık tüketin mesela ya da farklı fosfor kaynaklarından bolca tüketin mesela. Zorladığınızda hiç bişey yiyememektense 😊
EgeninAnnesiii Hsjsksldoerno hamilelikte ve emzirme döneminde maydonoz yenmez canım. Düşüğe sebep olabilir ve anne sütü azaltma etkisinden dolayı. Maydonoz koymadan başka şeylerle çeşitlendirmeye çalış.
Heather Hsjsksldoerno hayatım boyunca bir lokma yemişliğim yok. Peyniri iki katına çıkartıp bir öğünde mümkünse et ya da kurufasulye nohut yeşilmercimek mantar gibi protein kaynağı tüketerek yememeyi dengeleyebilirsiniz. Dr proteini için ye demiştir zaten😊
Burcum Hsjsksldoerno yumurtayı çırparken içine biraz süt ve kaşar rendesi eklersen kokusu yok oluyor nerdeyse bir de biraz tereyağında pişirmeyi dene. Ben anca öyle yiyebilmiştim.