gulcee_hnm Kızlar aşılama olmuştum, 23 Haziran’da bugün 13. gün ve az önce lavobaya gittiğimde kahverengi akıntı gördüm sizce regli mi yerleşme kanaması olabilir mi 🥹 pazartesi doktora gidecektim kan vermeye
Baliimsid gulcee_hnm benim de 13. Gün geldi 14. Damla 15. Damla şeklinde bakalım pazartesi Salı regli gelecek mi Aybklc benim de ilk reglim çok yoğun olmuştu normal dedi doktor geçmiş olsun
Cucuuu gulcee_hnm 3-4 gün kala yaşadım. Hatta baya kanama şeklinde oldu adet oldum sandım sabahta kahverengiye dönmüştü meğerse yerleşme kanamasıymış. O gün erken genelik testi yapmıştım onda silik şekilde çıkmıştı çizgi. Tabi herkeste bu farklı olabilir
Papatyakiz Reglime 3 gün var ama benimde bugün iç çamaşırıma 1 damla kahve rengi akıntı geldi. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba ?
gulcee_hnm Papatyakiz bilemiyorum ki benim 4 gün var reglime ve kahverengi akıntı vardı ama regli olacak gibi de ağrım var şu an, tekrar kontrol ettim yok şu an bir şey 😕
Papatyakiz gulcee_hnm benimde karnım ve belimde ağrı var ama 3 4 gundur sabahları mide bulantısı ve baş dönmem var. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🤲
Gkcgkc gulcee_hnm benim dört gündür var adet günüm 4 üydü göğüs hassasiyeti hepsi gitti ne ağrı ne sızı
gulcee_hnm Papatyakiz bende öyle belirtiler yoktu, amin inşallah hayırlı olan kolaylıkla nasip olsun inşallah 💐✨
gulcee_hnm Baliimsid 🥲bende uyanınca gittim sadece peçeteye geldi ama yine kahverengi ve çok çok az 2 damla kadar, test yaptım negatif çıktı anlamadım
gulcee_hnm T-159 yaa benim daha reglime 4 gün var ve test yaptım negatif çıktı şu an neden böyle oldu anlamadım bir daha da gelemdi leke falan
T-159 gulcee_hnm bilmiyorum ki canım belki kan da belli olur kan verdin mi yada adetiji bekle belki o zaman pozitif verir erken test mi yaptın kaset test mi belki kaset te çıkmaya bilir 4 gün once çok erken cunku
gulcee_hnm T-159 regli oldum sabah da yoktu da şimdi hem karnım ağrıyor hemde regli gibi geliyor başladı yani, erken gebelik testi yapmıştım yarın yine de gidicem doktora bakalım ne diyecek 2.aşılamaya hemen başlıyorlar mı bilmiyorum
gulcee_hnm Cucuuu yaa benimde tam tersi oldu kahverengiden regli gibi şimdi, sizin aşılama mıydı ? Doğum oldu mu hamileliğiniz devam mi ediyor