BettyD İnternet ve uygulama üzerinden bebek küvetlerine bakıyorum fakat karar veremedim. Önerilerinizi alırım arkadaşlar 🫶
hamcokelek33 BettyD valla biz şu herkesin kullandığı gri beyaz katlananlardan aldık çok memnunuz. İki aylık bebeğim, üstüne gerilen filelerle yıkıyoruz
tahamommy BettyD ben şöyle bişey aldım banyoda ki lavabom büyük onun içine koyup yine kovaya su hazırlamayı düşündüm en azından eğilme sonra küvetteki suyu boşaltma derdi yok diye düşünüyorum, tabi kullanmadan net bişey diyemiyorum 🥲
papatyakokulugece BettyD e bebekten almıştım katlanır değil katlanırlar küçük bir süre sonra kullanılmıyor
hamcokelek33 BettyD bime gelmişti set halinde değildi ayrı ayrıydı ama gayet uyguna geliyordu fiyatı. Kova ve maşrapasını almamışrım onlar çabuk bozuluyor dediler , ayrı kova ve maşrapa aldım
tahamommy papatyakokulugece evet biliyorum biraz daha ele gelince tentene temas ile yıkamayı düşünüyorum bi yerde okumuştum faydası varmış bi kaç ayı kurtarsın yeter benim için 😅
papatyakokulugece tahamommy ben sürekli küvet degıstırmem parası için değil fuzuli ihtiyaç gereksiz bı tane aldık e bebekten katlanır değil onlarda küçük
tahamommy papatyakokulugece bende ve eşimde bel fıtığı var bende hiç küvet almayı düşünmedim o yüzden onu kim taşıcak diye 🥹
papatyakokulugece tahamommy ten tene de çocuk kendini yıkatcak mı sizle bir’de o var benimki istemiyor havuz gibi dolduruyorum suyu onu daha çok seviyo🤣
papatyakokulugece tahamommy ben küveti banyoya dolduruyorum duşa kabının içinde yıkıyorum kuvetle taşıma derdi yok sonra suyu devir aksın gitsin 🤣
tahamommy papatyakokulugece kız senin ki büyümüş o zaman kendi oynadığına göre 😅 en az 6 ay nası yıkıcam eğilerek onu 🥲