endlesslove1 Kızlar evimde bu hayvandan var sürekli öldürüyorum ama kurtulamıyorum ilaç da sıkıyorum bir zaman yok oluyor ama yine sonra çıkıyor başına böyle bir şey gelen var mı
isimsiz12 endlesslove1 resim varsa gözükmüyor? Ama bende de sürekli karınca geliyor artık baydı mutfak dolapların belirli yerlerinde resmen sıra halinde geçiyorlar kökü nerde asla bilmiyorum ama yazın oluyor kış ayında yok ?? Dolabı vs hep boşalttım sildim yok yine geliyor muhtemelen artık binadan diye düşünüyorum
samira555 Bizde de oluyordu evimin etrafı çok yeşillik eşim ilaç firmasında çalışmıştı kendisi bi ilaç hazırlıyordu ve evi komple ilaçlıyordu uzun bi süre karınca dahi hiç bi hayvan olmuyor evde ismini tam hatırlamıyorum ama sanki ıcon du
endlesslove1 samira555 bende komple ilaçlayıp eve 2 gün gelmemem gerekiyor aslımda akşam sıkıp sabah siliyorum mecburen çocuk var çünkü
endlesslove1 isimsiz12 o sorun da var yazın oluyor ilaç sıkıyorum bir süre gelmiyor ama bu pis hayvandan nasıl kırtulucam
samira555 endlesslove1 bir iki gün biyerde kalsan aslında en azından uzun bi süre idare eder seni çünkü evde çiyan olması daha kötü Allah korusun ısırabilir bide
endlesslove1 samira555 genelde zarar vermiyorlarmış evdeki haşereleri yiyorlarmış ama yine de olması ürkütücü