Ciceklerrrr Muslin Yastık battaniye tulum eldiven şapka seti halinde almak istiyorum uyguna sipariş verebileceğim bir site var mı kızlar güvenilir
Annekuzusu123 Ciceklerrrr Trendyolda güzeller bar bende ordan alıcam Allah izin verirse sizinki kaç haftalık
Zeynoooom Ciceklerrrr buradan bir bayan söylemişti Instagram’dan bizde oradan aldık Elzeyn.Store açıkçası piyasaya göre uygundur ürünleri de çok güzel geldi birde bayan sürekli iletişim halinde olmadı ürünlerin dikim ürünü olması hoşumuza hitti sizde bir göz atarsınız isterseniz
Deletedmom254 Ciceklerrrr lisa_tasarim Gülçin hanım ilgileniyor. Kumaşı modeli öyle güzel geldi ki gönülden sonsuz tavsiye🌸
Nisak Bebeqon onermiyorum, yillar once ilk ogluma yaptirmistim gercekten kumasi daha pamuklu baskisi daha guzeldi simdi tekrar yaptirdim ayni kalite degil👎🏻
Muhammederva İnstagramda momanddesigntr adlı sitede yaptırdım hem müslin hem pamuklu iki tür kumaştan yapılıyor ben müslin olanı tercih ettim yaz bebeği olduğu için tavsiye ederim çok beğendik