Nurseda_ozkan21 Serifeew hurafe bunlar kızım 13 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. 6 aya kadar emzirdim bir gün denemek istedim ve kızım hiç meme aramadığı için kestim yoksa dewam edecektim ve hiç bir sorun olmadı
BeroBohuBego_ Nurseda_ozkan21 Merhaba, ben de şu an hamile olduğumu öğrendim 7 haftalik,kızım 13 aylık Memeye düşkün, hemşire hemen bırak düşük olur dedi,doktor 3.aya kadar emzirebilirsin sonra kes dedi kafam karışık napcam bilmiyorum
shadan Ben 15. haftaya kadar emzirdim bebeğim 2. yaşına girdi öyle kestim şimdi 16 haftalık hamileyim kendi halsizliğim dışında bir problem yaşamadık
samira555 Serifeew benim yengemde emzirirken hamile kaldı son aylara kadar emzirdi 8.ayda felan bıraktırdı ve doğumdan sonra göğüsleri hiç yara olmadı
samira555 Serifeew yok ikiside gayet sağlıklıydı sütünde azalma felanda olmadı mamasız büyüttü iki çocuğunu da
Emlly Serifeew ay benim kızım 10 aylıktı daha hamile kaldığımda bana iyi değil deyip kestirmislerdi ☹️ en iyisini doktorun bilir
momandboy_ Serifeew oğlum şuan 29 aylık 25 aylıkken hamile kaldım emziriyordum belli bir süre sonra sütüm kesildi çünkü belli bir süre sonra süt acı oluyormuş hamilelikten dolayı emen bebeği zehirler dediler sütüm kesildigi için bırakmam daha kolay oldu daha aramiyor şuan
Momcrn Serifeew bende bebeğim 5aylıkken hamile kaldım emziriyordum ilk 3ay sıkıntı olmaz dedi doktorum ama yavaş yavaş kes dedi zaten benim ki emmekte çok istemiyordu ben zorluyordum hep kesmem zor olmamıştı şimdi 1 yaşında oldu önümüzdeki ayda ben doğrucam 🥺
Ozgehrst Serifeew benim oğlumda 13 aylıktı gebe kaldım şuan 20 aylık 19 ay Sonuna kadar emzirdim ve sorun olmadı 33 haftalıkta gebeyim
Mrsz Bana da doktor hemen bırak dedi ben 20. Haftaya kadar emzirdim .Burda okuyorum kanama alanı vs yoksa emziren çok bişey olmuyor .Eskiden annelerimiz peşpeşe 4-5 sene adet görmeden emzire emzire hamile kalıyordu 😀 Bana doktor riskten değil de güçten düşeceğim için kes demişti ama sıklığını azalta azalta daha sağlıklı bir şekilde bitirdim 2 yaşta da kestim .Öyle tiksindirme vs tarzı şeylere gerek kalmadı
paradise35 Serifeew bebeğim 17 aylıkken hamile kaldım cinsiyeti daha bilmiyorum ama bir sorun olmadı 2 ay daha emzirdim yeni kestim ama kesmemin sebebi hamile olmamdan dolayı değil tamamen ilk bebeğimin uyku düzensizliği ve beslenme düzensizliğiydi.