SemaNurSoy97 Arkadaşlar istanbul içi hastanenin adı ile beraber fiyatını söyleyerek öneri yapar mısınız?
Annebus SemaNurSoy97 ben Okan hastanesi kontrollüyüm oradaki Mustafa Behram a randevu aldım 6700 ₺ fiyatı.. fakat karşıda kendi kliniği de varmış orada fiyatı farklı olabilir.. iyi bi doktor Muş methini duyduk inşallah memnun kalırız 🤗
twokidsmom SemaNurSoy97 burada yorumlarda cerrahpasada ali beyi cok ovduler. Zamanım geldiğinde kendisine gitmeyi planlıyorum ben de. Fiyatı 1900lerde biseymis sanırım.
SemaNurSoy97 Eminesentepe1 Ümraniye’de 4 bine buldum ben de aradan çok uzun zaman geçtiği için fiyatların bu kadar arttığını bilmiyodumm
SemaNurSoy97 ValideSultan 😮 8 binde çokmuş yaa ben zeynep kamil’de buldum kadın doğum antenetal diye geçiyor ordan aldım randevuyu
Dilara0107 Dr Mahmut Güngör 4800 1 saat çok detaylı bir şekilde baktı ben memnun kalmıştım, yeri bakırköyde
SemaNurSoy97 Eminesentepe1 ya muayene ye 30. Haftadan sonra devam etmeyi düşündüğüm hastaneye sorayım dedim 9 bin dedi medipol Çamlica dilim tutuldu resmen 😕
SemaNurSoy97 Buseylcn kadın doğum polikliniği muayene yerinde de antenetal diye çıkıyor ama benimki iptal olmuş çok üzüldüm