Izell Su123 gelen ağrılardan çok kasılmalar doğum sancısıdir karnının o ağrılarla beraber sertleşip bir süre sonra yumuşaması demek doğum sancısı demektir
Manolyamm65 Izell ağrı yok ama baya ( boş aydan fazla ) o kasılmaları çekiyorum. 6 7 aylıkken de kasılmalar oluyordu ama şuan çok aşırı arttı 37+0 oldum. Bebek makat geliş..
Izell Manolyamm65 eğer makat gelişse düzenli kasilmalariniz olduğunda beklemeden gidin doktora çünkü doğum baslayabilir bebek hala donmemis olursa sezeryan olabilirsiniz veya dönebilecek konumda ise doktor müdahalesi ile dönebilir
Izell Manolyamm65 kasılmaların düzenli olması önemli bazen magnezyum eksikliği de erken gebelikte bu ağrılara yol aciir doktorunuz hiç önerdi mi kullandiniz mi veya şuan elinizde varmı hiç
Izell Manolyamm65 anladım keşke elinizde olsaydı içerdiniz şimdi ağrıları hafifletebilirdi rahat uyudunuz en azından
Manolyamm65 Izell 37 haftalık oldjm her an doğum yaparım diye çok önemsemedim açıkçası. Bide bebeğimde ters olduğu için kasılmalar daha çok oluyormuş sanırım onun dönmesi için çabalıyorm ama bakalm hayırlısı