seynepon Merhaba hanımlar sizin kaç yumurtanız toplanmıştı, kaçı döllendi, transfer sonucunuz ne olmuştu deneyimlerinizi paylaşır mısınız. 9 yumurta toplantı hiçbir hastalığım yok
Tufu2 seynepon 4 yumurta toplandi 3 dollendi 5. Güne 2 tane gitti taze transfer cok sukur pozitif baya hastalığıö vardi tek tüpümde yoktu ama ilk 4 yumurta duyunca cok uzulup ağlamıstım ama gercekten olacaksa 1 tane bile yetiyo dua et güzel düşün canım Rabbim sağlıkla kucaklarımızada almaya nasip etsin 🤲🏻❤️
Meryemdd seynepon 6yumurta toplandı 3ü döllendi. Yaşım 27. İki transfer oldu ikiz hamileyim çok şükür 🥰birini de dondurduk
Kubra12355 seynepon bende pco görüntüsü vardi adet duzenli ama hormonsal açıdan da sorun yok 24 toplandı 21i olgun 3 yarı olgundu 13 tanesi embriyo oldu 2 si cozuldu transfer edildi biri
Esayyy977 Benim 12 toplandı 9 olgundu hepsi döllendi 8 tane 5. Gün embriyom var su an 5 iyi kalite 3 orta kalite, pazartesi de transfer tarihim belli olacak inşallah dondurulmuş transfer olacağım🙏
Fatma-bydr Esayyy977 ay maşallah ne kadar güzel. Darısı başımıza😊 neler kullandınız bu süreçte nasıl beslendiniz çok güzel sonuç almışsınız çünkü
seynepon Esayyy977 çok güzel maşallah beni de az önce aradılar biraz üzgünüm heycanla beklemeye devam edeceğim 9 taneden geriye 3 kalmış bugün 1 gün araması🙏🏻
Esayyy977 Fatma-bydr omega 3 d vitamini devamlı kullandım ara ara da şu kompleks vitaminlerden aldım üreme desteği olan ama yeöe içme dikkat etmedim ben pek canım yaş etkili diye düşünüyorum
Fatma-bydr seynepon inşallah hepsi beşinci güne ulaşır. Benimde 8 taneden 3 tane kalmıştı üçüncü günde transfer olmuştum. Doktorun 5. Güne kadar bekletecek mi? Bazı doktorlar üçüncü günde transfer ediyor ama benim doktorum illa 5. Güne kadar bekleteceğim diyor.
seynepon Fatma-bydr ilk görüşmemizde 5 e kadar bekletirim diyordu dondurulmuş düşünüyor yarın kontrolüm var bakalım. Sizin 3 tane kalmıştı sonra ne oldu kalanlar dayandı mı transfer edilen tuttu mu🙏🏻
Fatma-bydr seynepon iki tanesini 3. Günde transfer ettiler sonuç negatif oldu. Üçüncüsü de çözme aşamasında dejenere olmuş
Esayyy977 Fatma-bydr Fatma-bydr sen kaç yaşındasın canım ben 28 eşim 30 bide benim 2 kimyasal 1 dış gebeliğim var gebelik oluyor ama ilerlemiyor inşallah bu transferde olacak 🙏
seynepon Meryemdd bizim hikayemize çok benziyor yaşım 27, 3 dölleniş embriyomuz var doktor ikiz transfer etmeyi düşünüyor bir tanede donduruz diyorum sabahtan beri moralim çok düşmüştü daha 1. Günde çok kayıp verdik diye dünde totem yaptım 4 tane balık aldım kendimce hediye kendime🥹 sizin herhangi bir rahatsızlığınız var mıydı biz sperm sebebiyle başladık tüp bebeğe bir tane kimyasalım var hormon seviyelerim normal mesajını beni umutlandırdı
Meryemdd seynepon Bizim başta 2tane döllendi. 3gün sonra nadir bi olay oldu ve 3.yumurtamız da döllendi😍 Beni tiroid problemim vardı. Bizde azospermi yüzünden tüp bebek yaptırdık. Asla stres yapmayın düşünmeyin moralinizi düşürmeyin ben hep olacak gözüyle baktım aklıma hiç olumsuz getirmedim. Hatta dedim ki benden 2oğlan çocuğu doğar anca falan diye dalga geçtim😀Şimdi iki erkek bebiş bekliyoruz 🌸🌸Sağlıkla gelsinler. Size çok dua edicem
seynepon Meryemdd harika bir hikaye gözünüz aydın rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah beni de çok ümitlendirdiniz hikayemizin sonu benzesin inşallah😍🥹💐