Hilalkalafat Kızlarr 7+4’lük yaban mersiniyiz henüz ama 10 gündür felaket mide yanması yaşıyorum uyutmuyor bu kadar erken olması normal mi? Sizin mide yanmanız ne zaman olmuştu 🌸🌸
Leontiine Hilalkalafat bende de oldu ama geçti yerini bulantıya bıraktı canım şimdi tekrar arada olmaya başladı 13 + 6’yım. Mide yanması için doktoruma ben hiç danışmadım. Soğuk süt içiyorum ama anlık çözüm oluyor o sonra yine aynı :(
Hilalkalafat Nur81 ayy valla ne uyku kaldı ne ayağa kalkcak güç 😣 Oturduğum yerde uyuduğum oldu valla 15 dk bile olsa. Çok zor mide yanması
Hilalkalafat Leontiine tahin denedim bugün ilk denediğimde fayda etti ama sonradan etmedi bi de havuç 2 gün önce etki etti şimdi etmiyor nedense hepsi tek seferlik etki etmiş oldu bende. Çok zor ne uyku kaldı ne hal🥲
Leontiine Hilalkalafat tahini bende sabah aç karnına aldım mide koruyucu özelliği varmış ama yanacak olan her türlü yanıyor😃 Umarım geçer yakında ya
pandapanda kızlar doktorunuza danışım rennie duo şurubu alabilirsiniz hamileliğimin 4.ayından beri reflü yaşıyorum o olmasa çok zor olurdu
Hilalkalafat Leontiine ayy evet yancak olan yanıyo gerçektenn hiçbişi yiyemez oldum yaa ne yesem midem ağzıma çıkıyor