Izell Nohut7 kasılmalar düzenli mi degilmi takipte kalın eğer 5 dakikada bir gelen düzenli kasilmalariniz varsa hastaneye gidin bu süreç icinde bebeğin harwketlerinde azalma su gelmesi vs yasarsaniz yine hiç beklemeden hastaneye gidin
Happymombusra Cucuuu aynı şeyi bende şuan yaşıyorum 37+2 günlüğüm dün kontrolde nst de hiç sancı çıkmadı şuan kasılmalar var biraz da belim ağrıyor
Cucuuu Happymombusra bende çıktı ama düzenli değil dedi doktor onun 5 dk da bir bu kadar yükselmesi lazım dedi. Yalancı sancı diyoruz genelde diyor. Bugün daha şiddetli kasılıyor ama anlayamıyorum ki yalancı mı gerçek mi 🥲
Happymombusra Cucuuu benim de hep yalancı kasılmalarım oluyordu bir önceki hafta çıkmıştı ama dün garip şekilde hiç sancı çıkmadı şuan bende bendekini yalancı mı gerçek mi anlayamadım bugün biraz yoruldum market alışverişi falan derken ondan mı anlamadım
Cucuuu Happymombusra vakit yaklaştıkça ne olduğunu da anlamıyoruz ki herşeyi doğum belirtisi sanıyoruz. Doktor dk tut 15 dkda bir geliyorsa hiç bekleme gel demişti. Sizde takip edin kendinizi bakalım