ebrarmom08 Mahbuss tekstille ugrasyo yazlarida kalan 3 gun solistlk yapiyo gene ayni satis yaptgi ilcelerde kurt dugunleri 2 3 gun surdgu icinde eve gelemiyor maalesef
YagmurDaskn Mevsimbahar Kendine de kızma. Böyle biri olduğunu bilemezdin. İnsan yaşayarak öğreniyor çoğu şeyi. Üzülmemene çok sevindim. Değmeyecek insanlar için üzünülmez
Mevsimbahar YagmurDaskn biliyordum ama tehdit zorlama bana başka bi hayat şansı bırakmadı. Allah yanına bırakmycak bildiğim için rahatım
Eylul0212 Mevsimbahar keşke böyle birinden çocuk yapmasaydin şimdi o çocuğa da yazik parçalanmış ailede büyümek nedir çok iyi biliyorum . Senin eşin benim babam gibiymis birebir...
Mehtapsato Mevsimbahar cok kotu bisey canim esinin yaninda olmamasi benim esimde yanimda degil ve cildiriyorum doguma sayili gunlerimiz var ve yetisecekmi belli degil gelde cildirma
Mevsimbahar oguzs yalvardı yakardı aylarca kapımda yattı hamilelik konusuna gelince bende hala şaşırıyorum nasıl oldu ama bebeğimle bi sorunum yok ki
Mevsimbahar oguzs bazı insanların içi o kadar fesat ki başkalarına kusamadıkları kini sizden çıkarıyolar her sereferinde bi üst seviyede yanıltıyolar insanı. Ama herkes kendine yapar.
Fattmasevinc Mevsimbahar adamına göre değişir bence. Benim eşimin yanımda olması yetiyor bana çok şükür Allah eksikliğini göstermesin.
Mehtapsato Mevsimbahar rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim de ikinci evliligim rabbim inslh hep yuzunu guldursun evladinla birlikte