oonambirnambir Randevu yok şimdiden ya bu hafta 17 oluyorum, doktor dün iki hafta sonra gel demişti detaylı ultrason için, bide üçlü tarama testini de yaptım dün oda iki hafta içinde anca sonuçlanır dedi
bahar8 oonambirnambir 18 haftalık gebeyim doktorum 21.hafta yada 22 haftalar en uygun zamanlar olduğunu söyledi.
buse2507 oonambirnambir 22. Haftamda muayene için gittim doktorum 20 dakika boyunca bebeğin tüm organlarına tek tek baktı inceledi, detaylı ultrasona gerek yok dedi😎
oonambirnambir bahar8 randevu çok zor bulunuyor, yok ki şuan doktor bulabilirsem bende 12.haftada gitmeyi düşünüyorum
oonambirnambir buse2507 özele mi gittin 😅, zaten bu haftada detaylı ultrason oluyor muayeneyi detaylı ultrasona çevirmiş doktor 🙂↔️
bahar8 oonambirnambir detaylı ultrason 12. Haftada yapılmıyor doktor özellikle istemediği sürece diye biliyorum.Devlet hastanesi Şehir hastanelerlide yapılmıyor.Özel klinikte yapılıyor.Bana söylenen bilgi bu şekilde
buse2507 oonambirnambir evet kuzum özel takipliyim sadece muayene olmak için gittim detaylıyı doktor karar verir dedim sağolsun kendi halletti 😂
buse2507 oonambirnambir hayır canım olur mu detaylı için başka doktora gidiyorsun normalde ve ücreti 4 bin tl yani benim yaşadığım şehirde ki özellerde öyle
2Princess1Mom oonambirnambir Yok hayır. Zaten özelde yaptıracaktım iyice detaylı olsun, fotoğraf alabileyim diye. O zaman hem devlet hem özel takipliydim. Devletteki doktorum detaylı ultrason zamanı gelmiş yaptıralım dedi bende özelde yaptıracağımı söyledim. Olsun burda da yaptır dedi o şekilde yaptırdım. 🤭
oonambirnambir buse2507 şehir hastanesinde yapacam ben, özeller çok pahalı dediğin gibi, ilk hamileligimde de şehir hastanesinde yapmiştım, gelişim çok önden giderse özele yönlendiriyorlardi