alyahanimm Yaklaşık 1 hafta 10 gündür neredeyse çoğu günler karnımın alt kısmı sertleşiyor yürümekte zorlanıyorum ve ağrı oluyor aynı zamanda vajinama da baskı oluyor ağrı oluyor. Düzenli değil ara sıra çok uzun sürmüyor yalancı kasılmalar mı bunlar normal mi
Fatmandrsv alyahanimm yalancı kasılma evet de enfeksiyon sebep oluyor yani dikkat edin vardı bende de. 35. Haftada gelmek istemişti bebeğim magzenezyuma dikkat etmek gerekiyormuş sanırım yine de doktora sorun
Yagizelifnur alyahanimm enfeksiyon varlığı ve bebeğin de büyümesi baskıyı arttırıyor. Aynı haftadayız aynı sorunlarla karşılaştım. Magnezyum tablet kullanıyorum. Doktora gittiğim de muayene esnasında kasılma oldu serum olarak magnezyum verdi. Rahim ağzı uzunluğunda falan sorun yoktu. Sizde devam ederse tekrar doktorunuzla görüşürsünüz
Minikeller38 alyahanimm canım bende 27 haftalıgım 2 gün önce sütüm geldi ve karnımda sertlik ve toplanma oluyodu doktoruma söyledim gittim . Nst de sancım çıktı tansiyonum 148 çıkmıştı bebek aşagı inmiş hemen yatışım yapıldı 4 toz ciğer geliştirici vuruldu seronlar iğneler haplar tekrar nst girdiğimde sancım düşmüştü doktorum artık dikkat etmemi söyledi . Eğer sizinde şikayetleriniz varsa durmayın doktorunuza başvurun hafife almayın sakın .
Oznurcivan alyahanimm Aynısı bende de oluyor 26 haftalığım ama çok yoruldum 2 3 haftadır ona bağlıyorum hatta bugün bebeğimin hareketlerini çok az hissettim sürekli toplanıyo kasılıyor karnım dinlendim gün boyu tekrar hareketlendi pazartesi kontrolüm var bende sorcam