gzdeemrl1 ebrululi merhaba , doruk nilüfer elif nur sevinç hanıma gidiyorum aşırı memnunum. Sadece doğum olarak 45.000₺ ödeyeceğim. Muayene ücreti de 2550₺
Bbusrauckun Ozlembatu5 benimde doktorumun kliniği var Nilüfer dorukta yapacağım. Ödemeyi doktora mı hastaneye mi yapacağız acaba bilgi verdiler mi? Birde aşağıda bi arkadaş 45 bin demiş sadece doğuma bizde niye 65 bin acaba?
humeyrauo Bbusrauckun Takipli hastalara 45.000 dışarıdan sadece doğuma gelenlere 60.000 diye duymuştum.Sizin de öyle olabilir mi?
Ozlembatu5 Bbusrauckun ödeme doğuma gidildiği gün hastaneye yapılıyor önceden yapayım gibi bir durum olmadığını söylediler demiş olduğunuz hanımefendi takipli hastadır o yüzden ona daha uygun demiş olabilirler ama bana Nilüfer doruk 65 acıbadem 95 dediler🙂
Buseninsureci Geçtiğimiz cumartesi hamileliğimin başından beri gittiğim Dr um Esentepe için 70 dedi😱 Aynı gün jimer 55 dedi
Ozlembatu5 Cerokk yeni gördüm kusura bakma sanırım giremiyor pandemiden sonra yasaklamışlar ama sormadım net bir bilgim de yok☺️
annebebek16 Ozlembatu5 dorukta ki her doktor farklı fiyat vermiyor mu hangisiyse devam edersek edelim 65 mi fiyat acaba
HK-Korkmaz Bende Nilüferde özel bir kliniğe gidiyorum. Doktorumun 3 hastaneyle anlaşması var. Jimer, Medicana, Nilüfer Doruk. Medicana da olursa 45 bin, Nilüfer Dorukta olursa 49 bin fiyat verdi.
Ozlembatu5 annebebek16 ben sadece doğumu dorukta yapıcam doktorumun kendi kliniği var hastane her doktorla farklı anlaşma mı sağlıyor emin değilim banada biraz pahalı geliyor açıkçası ama erken doğum riskim var sürecim de biraz zorlu geçiyor başka doktora güvenemiyorum o yüzden ne derse tamam demek durumunda kalıyorum🙂
yildizz13 Bebivekedi evet orda yapacağım inşallah. Yani doktor şansı bence memnun kalmak. Doğum. Katını komple yenilemişler çalışanlar da yenilenmiş 1 2 kere operasyon geçirdim gayet memnun kaldım. İlk doğumda bir iki memnuniyetsiz kaldığım olmuştu ama şuan çok iyi. Hatta geçen yaz kuzenimin eşi doğum yaptı çok memnun kaldığını söyledi.