hunilimom Dryya 25+3 olduk detaylimiz vardı bugün iyimis kuzum 821 gr 30 cm mis 🤩🤩 kalça ağrısı dışında bir sorunum yok allaha şükür
Dryya hunilimom maşallah 🥰 bende de bel ağrısı başladı sanırım ağırlaştıkca ağrılar başlıyor canım geçmiş olsun ❤️
Sibellaa Dryya 33 haftalık oldukda artık ağırlaştım yani. Yakında yuvarlanmaya başlarım😂 kilo alacak yerimde kalmadı son düzlüğe girdik bakalım
Nilfev_ Bizde bu gün kontrole gittik 28+5 ız 1.300gram dedi doktor ve son iki gündür oğlum acayip hareketli 🤭☺😍
tazeanne61 Nilfev_ benim de kontrolüm bugündü 28+4 kilosu 1430 gr 🤗 ultrasonda 30 haftalık görünüyordu sizin var mı hafta da sıkıntı
Nilfev_ Dryya 😂😂bir de onceku gibi ortalara vursa neyse de nerde köşe bucak oraya vuruyor yada tam göbeğimi ittiriyor maşallah pek güçlü 😁😊
RumeysaAkd Dryya bizde 25 olucaz Cuma günü 800 gr kilomuz bir sıkıntımız yok çok şükür benim biraz tansiyonum yüksek çıktı tuzu ekmeği kestim onun dışın da Rabbime bin şükür bebişim sağlıklı 🐣💞
Nilfev_ tazeanne61 benim adetim düzensiz olduğu için gebelik tarihini bir hafta sonra yazdırmıştı doktor ilk baştan beri o düzende gidiyoruz
Nilfev_ tazeanne61 bu arada neden bilmiyorum ama aynı haftada olmak beni mutlu etti hamileliğin değişik psikolojisi 😊😁😁
tazeanne61 Nilfev_ düzensizlik bende de vardı ultrasona göre başlamıştık haftasıyla gitmesi daha güzel tabi 😊