momtobe__ aleyy53 doktorlar havuzdansa denize girmeyi öneriyor. hijyeninden emin oldugunuz bir denize girilebilir bence
m2010 aleyy53 bende merak ediyorum sürpriz oldu gebeliğin tatili önceden ayarlamıştık 3 ay bitmiş oluyor korkuyorum bende
Bumah aleyy53 havuz kesin yasak deniz icinde bana dediki agir metaller var sig bi yer olursa gir istanbulda oldugum icin oyle bi yer yok o yuzden malasef girmiycem enfeksiyon riski cok fazlaymis
annila aleyy53 benim doktorum havuza girme denize girebilirsin ancak ıslak mayoyla bekleme dedi. Çok defa denize girdim çıkar çıkmaz üstümü değiştirdim bir sıkıntı yaşamadım çok şükür.
0melek0 Havuz önerilmiyor pek ama denize girmek iyi bile geliyormuş tek şart ıslak mayoyla kalmamak denizden çıktığında yıkanıp kuru temiz mayo giymek gerekiyor ❤️
tubbis Benim doktorum denize girebilirsin ancak sabah ve akşam üstü saatlerinde dedi güneş etkiliyor bir de denizden çıkınca üzerini hemen değişmen lazım
Mevsim5 aleyy53 dün sordum doktoruma denize girmekte sorun olmayacağını sadece ıslak bikiniyle durmamam gerektiğini söyledi