Dilara0107 Benim ilk gebeliğim 25+5 kızım olacak inşallah uygulama 14 Ekim gösteriyor. Bende pcos vardı ölçümlerinde 6 gün geriden dedi doktor şu anda 750 gr.
Mervee09 Oznurcivan Sanki ben yazmisim gibi okudum yorumunuzu tam 26 haftalik olduk oglum olcak nasipse 4 bucuk yasinda kızım var ve evet karnim öne dogru gidiyo habire 😃
Kbrrr002 Esmademir34 26+4 tahmini doğum 8 Ekim diyor Hazırlıklar devam ediyor daha Şimdiden çok ağırlaştım mide bulantım zaten hiç geçmiyor
Esmademir34 Kbrrr002 Bebişin kiyafetlerini ne zaman yikamayi dusunuyorsunz ben 28-29haftalarda yikasam erkenmi olur acaba simdiden ağirlaştm bende valla😄
Kbrrr002 Esmademir34 bildiriminiz düşmemiş nedense 29+2 oldum şu an daha yıkamadım 32 de yıkamayı düşünüyorum erken mi acaba
Ays_12 29 Ekim gösteriyor 🥰 heyecanla bekliyoruz . Detaylı ultrasonu yaptırdım . Şekeri yaptıracak olan var mı
Dilara0107 Ays_12 Ben bu hafta açlık tokluk verdim bir de 3 aylık kan şekerine bakıldı. Doktorum gerek yok dedi yoksa yaptırmak istiyordum bebeğim için
Esmademir34 Dilara0107 aclik tokluk sekerine nerde baktirdiz ben tekrar baktirmak istiyorum da seer yuklemesinde seker cikmisti
Dilara0107 Esmademir34 Benim doktoruma kontrolüm vardı zaten MedicalPark’a gidiyorum orada baktırdım ama sağlık ocağında da yapılıyor.
Dilara0107 Esmademir34 aç gittim ilk önce açlık için kan verdim sonra kahvaltı etmiştim 1 saat sonra da tokluk vermeniz gerek dedi hemşireler