_momandbaby Anneyimmmben 5 gün sonra banada ilk çatı muayenesi var tam 38 haftalık oluyorum o zaman burda yazan annelerim çoğu muayeneden sonra leke geldiğini söylüyor strese girdim nasıl bir şey bakalım
Mrvsmt2502 Anneyimmmben açıklık bakıldı ama doktor uyardıda açıklığı eliyle arttırmaya çalıştı o gün doğurdum
emrnrg Anneyimmmben 3 gün önce çatı oldum nişanım geliyor 3 gündür ara ara ama sancım falan yok doktor 2 3 güne doğurursun demişti hala sancım yok
Eslemmn Coğu kişide açıklıka Bakıldıktan sonra kahverengi leke gelmiş bende bişi olmadı hala beklemedeyim 39+2
byzogrtmn _momandbaby hiç strese girmeyin ben muayeneden 3 hafta sonra falan doğurmuştum😃 hatta 40 haftalıkken doğum başladın diye kesesini sıvazlamıştı 41de geldi
Anneyimmmben Mrvsmt2502 ya bana acemi biri baktı 5 cm açıklık var doguruyorsun dedi ve hiç sancım yoktu sonra başka doktor geldi hayır 2 cm ama çok uyardık bu şekilde dedi şimdi korkuyorum doğal doğum akışını bozdular diye 😢
T-159 Anneyimmmben birsey olmaz inş canım kaç haftaliksin sancin felan varmi şuan yada lekenlenme bisey
Mrvsmt2502 Anneyimmmben ay ne kadar acemi anlamıyorum bunları ya ben kendime baktığımda bile anlıyorum normal zamanda doktor değilim 😂 canım kaç haftalıksınız bilmiyorum ama vakti geldiğinde uyarıyorlar zaten öncesinde değil
Anneyimmmben T-159 40+1 haftaligim alttan muayene sonrası nişan gibi bişe geldi lavabodan çıktığımda kanlı akıntı geliyor arada belime vuran sancılar geliyo
Mrvsmt2502 Zeynep0742 yok canım farklı şeyler.açıklıkta rahim ağzınıza bakılır, çatı muayenesinde çatı kemiğinin genişliğine bakılır
T-159 Anneyimmmben hm düzene girerse tamam zaten haftan da gelmiş zaten canım Allah kolaylastirsin inşallah 🌸
Anneyimmmben T-159 duşa girmeden önce düzenli şekilde 10 dkda bir geliyordu duştan sonra düzeni bozuldu ve çok sancılı değil iyice kafam karıştı ya
Cucuuu Anneyimmmben doğurmadım ama kanamam oldu oda normal olur dedi doktor akşama kesilmişti kanamam