bbalcidogan İlk kızımda biteral çift taraflı kloid pleksus vardı emin olun ilerleyen haftalarda geçiyor bizim geçti ama bana da aynı şeyleri söylediler Allah’ın izni ile bişey olmaz şimdi 2. Ye hamileyim onda da başka sıkıntılar söylediler üzmeyin kendinizi zehir etmeyin hamileliğinizi
carpediem97 Guzel_bebem kaç haftalık bebeğiniz acaba cinsiyeti erkek mi sanırım erkeklerde daha sık oluyormuş benim de 9.28 çıktı 27 haftalık erkek
Guzel_bebem carpediem97 34 haftama girdim doğumdan sonra beyin emarı çekilecek şuan bekliyoruz beyinin arkasındaki yapı oluşmamış filan diyor bekliyorum Allah’tan başka kimse bilemez Allaha tevekkül ediyorum elimden başka birşey gelmiyor 2 tane sağlıklı evladım var çok şükür 24 haftalıkken bi doktor aldırmamı söyledi bende ne olursa evladım kalbî attığı sürece benim haa Rabbim Kendi rızasıyla emanetini alsa çok şükür elhamdülillah hepimizi o yolun yolcusuyuz doktorun soylemiyle gidip aldırmadım çok şükür Rabbime 🤲🏻🥹
Muallim3 Guzel_bebem Allah’ım bebeğinize sağlık sıhhat afiyet versin. Rabbim hepimizin bebeklerimizi tam zamanında, tam gelişiminde, sağlıkla, sıhhatle, afiyetle kucağımıza almamızı nasip eylesin. Evladımızın sağlığı ve imanıyla sınamasın. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
carpediem97 Guzel_bebem Allah sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah dua edeceğim size, kendime, bizim gibi evladını kucağına almayı bekleyen daha evladinin rahmine düşmesini bekleyen herkese Allah yardımcı olsun ❤️
Guzel_bebem Muallim3 Amin inşallah canım Allah razı olsun inşallah dua edelim bir birimize Allahın izniyle inşallah sağlıkla alacağız bebeklerimizi 🤲🏻🩷
Guzel_bebem carpediem97 sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza alırız 🤲🏻🥹
ssevdaa10 Merhaba geçmiş olsun çok son durumunuz nedir benim bebeğim içinde bugün aynı şeyleri söylediler sağ tarafı 10.4 sol tarafı 10.1 mm ölçüldü allah bütün bebeklere şifa versin inşallah
eeeeeettttfxxj ssevdaa10 merhabalar aynı teşhisi bizede koydular 25 haftalığız takipliyiz sizde ilerledimi yoksa öylece kaldımı
mlkce eeeeeettttfxxj 8.6 çıktı. Doktorum en son herşey gayet iyi dedi ama ben durur muyum araştırmaya başlayınca iyice gömüldüm bu da doğal olarak iyi gelmedi tabi. Geldim akşamına bir de mesaj attım artar mı endişem var hocam diye hayır merak etme yazmış. Muhtemelen değerle beraber başka parametreler de önemli
mlkce eeeeeettttfxxj sürekli araştırmakta iyi değil ya. İlk gün abarttım da yani yerimden kalkamadım çoğu forumda bebek büyüdükçe küçüldüğünü söylüyorlar ekseriyette bu haftalarda öyle çıkmasının sebebi bebeğin tam büyüme atağı gösterdiği ay olduğu için.
mlkce eeeeeettttfxxj canım bence düşer. Eğer bu değerleri 20. 21. Haftada görseydin artma eğilimi daha yüksek olurdu çoğu yerde de öyle olmuş bak araştırmışsın mesela genelde 17.haftalarda 20.haftada felan 9 u 12 yi görenler olmuş
eeeeeettttfxxj mlkce inşallah öyle olur rabbim sağlıklı bir şekilde tüm evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin