Gebelik kolestazı ve 2 tur kordon dolanması ile 39.haftada sezaryen doğum yaptım . İlk başlarda kordon bi tur dolanmıştı bir ay kadar . İlk doğumum kesisiz dikişsiz normal doğumdu. Bunu da çok normal istedim ama nasip olmadı . Ama doktorum önce normali deneyelim dedi ve 27 Haziran Cuma günü yatışım yapıldı . Hiç açıklığım yoktu ve bebeğin başı çok geride dediler . Vajinadan propes takıldı . Bu açılma yapacak 12 saat bile sürebilir hiç açılma da olmayabilir dediler. Yarım saat kadar öyle kaldım tekrar ultrasonla bakıcaz dediler ve Orda kordonun 2 tur olduğunu görüp propesi çıkardılar . Sezaryene aldılar . Ben hep korkuyordum sezaryen olmaktan . Karşı değilim ama normal olsun istiyordum ameliyat olmak beni geriyordu. Ama o an sadece oğluma sağlıkla kavuşmak istiyordum . Spinal olacaktım . Ameliyata ilk başlarken tansiyonum baya düştü ilaç verdiler hemen serumla . Sonra o bebeği çıkarmak için çekiştirmeleri falan hissettim acı yoktu tabi . Orda da bi kötü oldum . Sonra bebeğimin ağlama sesiyle rahatladım . Sağ salim kavuştum yavruma . Ama sonrasında hiç ağrım olmadı ne başım döndü ne başım ağrıdı ne de kustum . Çok iyiydim .hemsireler bile nasıl ağrın yok dediler . Hastanede 2 gün yattım sonrasında evde falan hiç yatmadım şuan işlerimi kendim hallediyorum. Ben kurtuldum darısı bekleyen tüm annelerin başına inşallah 🥰🙏