Kubraylvc Gebelik haberını burda öğrendim herşeyını burda paylaştım burda gün saydım sağlıcakla kavuştuk 3 aylık olduk kaza gecırdık bebeğim kucağımda araba çarptı kafasında hafif çatlak ve kanama geçirdi sizlerden dua bekliyorum 🙏
benim-kalbim-o Kubraylvc çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah 🤲 korkmayın Allahın izniyle iyi olacak benim yeğenimde 2 aylıkken kaza sonucu beyin kanaması geçirdi şuan 1 yaşında çok şükür durumu iyi beyindeki kanama alanı kendiliğinden geçti iyi bir doktor bulun kontrollerini düzgün yapın geçecek inşallah ❤️
Kubraylvc benim-kalbim-o yaaa öyle mi çok korkuyorum bebeğime hasar verir mi diye rabbim onu bize bağışladı şükür kafasında solda çatlak oluştu orda kanama alanı oluştu şükür durmuş devam etmemiş
Mavro Çok çok geçmiş olsun. Rabbim ya şafi ismiyle şifa versin inşallah. Kimseyi evladiyla imtihan etmesin.
minismom Kubraylvc cok gecmis olsun Rabbim size bagıslasın acil sifalar versin insallah ameliyatmı olucak
nurmltli61 Kubraylvc çok geçmiş olsun Allah evlatlarımızla sınamasın bizi Allahım şifa versin inşallah iyi olur bebeğiniz
Kanatlarimruhumda Kubraylvc Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah 🙏 bir hanım vardı oto koltuğuna gerek yok kucağımda taşırım diyen umarım bu postu okur. Ne kadar tehlikeli ve ne kadar gerekli bir alet olduğunu fark eder
Kubraylvc Kanatlarimruhumda öncelikle teşekkür ederim ama biz motorla yaptık kazayı arabamızda otokoltugumuz vardı tabiki ama maalesef motorla yaptık bebeğim anakucagında koynumdaydı
Kubraylvc Kanatlarimruhumda yorumunuz üzdü beni sanki ben otokoltuksuz arabaya binmişimde beni örnek göstermiş gibi oldunuz bu konuda fazlaca bilinçliyiz halbuki çocuklarım arabamızda asla otokoltuksuz markete gitmiş insanlar değiliz arabamızı sattık motorsikletımızle kısa mesafede dikkatli şekilde bıze ayrılan yolda olabildiğince yavaş gidiyorduk bızım yol hakkımızda araba bızı savurdu
Manolyaa_ Kubraylvc Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun bir an önce eski sağlığına kavuşması dileği ile 🙏