edabolukbasi3- kızlar benim düğünde takılan 5 li çeyrek kolyem birde onun küpesi var tahmini ne kadardır sizce satış fiyatı
Selim_Alparslan edabolukbasi3- toplam 7 ceyrek var o zaman. 49 bin yapar. Kolye kac ayar ? 14 mü 22 mi ? Yani küpenin saf hali ve kolyeyi internetten bakarsanız az cok hesaplarsınız
buse2507 edabolukbasi3- canım kolyen kaç gram bilmiyorum ama en az 80 bin yapar küpe de en az 15 bin yapar
Miniksincapp Kaç ayar ve kaç gram olduğuna bağlı. Gramını ve ayarını öğrenirseniz internette satış fiyatından hesaplayabilirsiniz
edabolukbasi3- Selim_Alparslan yok 5 çeyrek toplam beşi bir yerde mi deniyor kolyenin ayarını bilmiyorum
ppmerlina edabolukbasi3- altının gramı 3900′dü yani aşk. Grama göre hesap ediliyor ya. Bi de ayarı önemli
Krixi edabolukbasi3- he senin 5 adet çeyrek var. Altın şuan düşük, internette 6800-6900 gözüküyor çeyrek fiyatı. Zincirin ayarınıda taktığın yerde bi sayı yazar, ordan bilirsin
edabolukbasi3- buse2507 biz normalde apartmanda yaşıyorduk ne olur olmaz diye oraya bıraktık bi bu kolye kaldı zaten sjdjsjd başkada bi haltımız yok
edabolukbasi3- buse2507 bende bilmiyom bilsem bakcam 😂 ya işin aslı şöyle bizim arabamız sürekli bozuluyor eşime al bozdur arabayı sat yenisini al dedim sürekli masraf yapmaktansa o kadar yapıyorsa pek bi işimize yaramaz
buse2507 edabolukbasi3- yine hemen hemen elinize 100 bin geçer anca biraz daha toplamanız lazım kuzum
edabolukbasi3- buse2507 işte şu an oda pek mümkün değil ev yaptık falan anca seneye biraz toparlarsak o zaman belki seneye altın fırlar biraz daha 😂😂😂