TAkilicci Ahsenmira ben reflü yatağı aldım yanına nest de aldım ikisinide kullanırım odadan odaya taşırken kullanışlı oluyor bence 950₺ aldım bu fiyata düşmüş
HumaBetul342 Ahsenmira Reflü yatağı alsanız daha iyi olur hem kusma ve reflü için faydalı hemde yatak ve çanta olma özelliği ile her yerde rahatlıkla kullanırsınız
minikkurabiyelerinannesi Ahsenmira ben tasarımcı anne diye bi siteden yaptırmıştım 3 sene önce çok memnun kalmıştım yine hamileyim oradan alacağım
Grendaaii Ben umay bebeden bu ürünü aldım bütün kılıfı çıkarılıp yıkanıyor. Hem reflü özelliğide var bir yere giderkende yanımızda götürürüz kızımızın yatağı hazır olmuş olur diye düşünerek bu ürünü tercih ettim😊
HumaBetul342 Grendaaii Ben ilk kızımda almıştım gerçekten çok faydasını gördüm çok kullanışlı şimdi ikinci kızıma kullanıcam insAllah🙂
Grendaaii HumaBetul342 Ayy çok sevindim valla bana hep fuziliyattan almışsın dediler ama bence değil😂😂
HumaBetul342 Grendaaii Ay yok ne Fuzulisi yaa çok iyi birşey memlekete giderken gelirken o kadar işime yaradı ki fuzuli diyen kullanmamış görmemiş 🤣ne bilsin
Grendaaii HumaBetul342 bende valla memlekette daha çok kullanırım diye istedim bebeği yatıracak yer bulmak zor 😂 çok sevindim valla canım yaa aktif kullanıcı yorumu buldum resmen 😂😂
Grendaaii Ahsenmira gerekir canım örtüsü bildiğin yatak kumaşı gibi ben 60-90 lastikli örtü alacam bi tane o olur diye düşünüyorum yada elimde park yatak için lastikli çarşaf var bi onu denicem eğer o da olursa hiç almam diğerini
minikkurabiyelerinannesi Ahsenmira ben 3 sene önce set yaptırmıştım 450 tl ödemiştim ama şu an sormadım güncel fiyat nedir bilmiyorum