Sementa63 Kızlar bi kahvaltı hazırlasam ve bulaşık yıkasam adet sancısı gibi ağrı giriyor bebeğin olduğu tarafta da ağrı oluyor kanama alanı var kese etrafında bu yüzden gebeliğin başından beri progestan alıyorum alttan. Bu ağrılar normal mi yaşayan var mı?
gulceey Sementa63 bende 5+3 ün evet benimde ağrım oluyor ama doktor normal dedi ve progestan verdi acaba nasıl kullanıyorsunuz daha önce fitil kullanmadım çok fazla itmek gerekiyor mu yoksa parmağımla itsen bir tık yeter mi
Mucizem_63 Sementa63 10 haftaya kadar yaşadım ara ara da adet sancısı gelip gidiyor düzenli progestaninizi kullanın saatinde inşallah geçer
Sementa63 gulceey Günde 2 defa gece uyumadan önce Progestanı parmağımla itebildiğim kadar itiyorum ellerimi önceden yıkayıp uyguluyorum 3-4 saat sonra tuvalet ihtiyacı olunca gidiyorum
babygirl02 Sementa63 9+0 haftalık hamileyim yürüdügüm zaman adet sancısı ve bel ağrım oluyor normal herhalde
babygirl02 Sementa63 hayır yok şükürler olsun doktorum hersey normal diyor pazartesi günü kontrolüm var bakalım