Çok tonton bir bebekti hala öyle şükürler olsun ama demek istediğimi anneler anlar yanakları sarktı gözleri çöktü falan bakışı bile değişti 1 hafta önce farkettm ve fotoğraflara bakıyorum tamamen değişmiş başka birine benzetmeye başladım.
Bazı araştırmalarda 4-5 arası böyle durumlar olacağı sorna 6-9 arası tekrar toparlayacağı yazıyor
Acaba besleyemedim aç kaldı zayıfladımı diye düşündm ama bi zayıflamayla bukadar değişirmi bebek tke kendimde değil bikaçkişidendaha duydum zayıfladımı gibi sorular yüzü bakışı hatları değişti sizlerde yaşdınızmı bebek yüzü nezaman oturuyor
bozuldu bilmiyorum bunları geçiyorum gelişim olarak zayıflaması zaten canımı sıkar baktırcam ama diğer sorum bu doğrumu yapay zekada öğrendm oda diyor 4-5 arası yüzü çöker sonra toparlar diye
Anneler bebekleri hep en sağlıklı hep en güzel hep en doğru olsun ister tabiki yerli yersiz kaygılar oluyor. Yapayzekaya sorduğmda 4-5 ay arası büyüme atağı çirkinleşmesi oluyor sorna yüzleri oturuyor diye cevap verdi ama tabiki gerçek insanlara sormak istedim
Zayıflıktan çok o eski tatlılığı yüz olarak çöktü gibi geldi üzülüyorum besleyemedim diye ama dedğm gibi sordum yapayzekaya oluyormş beslemeyle alksı gokmus