Laydyg 13 + 3’te doktor cinsiyet tahminde bulunup sonrasında doktorun yanıldığı oldu mu ?? Mesela kız diyip erkek , erkek diyip kız çıktığı
silabayy Aşkım bana doktorum 13de iki cinsiyette çıkıntılı kabarık gözükebilir demişti 16da kesin söyledi ama erkek daha erken belli eder
Laydyg silabayy banada erkek dedi tahmin olarak yanıladabilirim çok hareketli kıpır kıpır dedi haftaya gel netleşir dedi
canbebekku21 Laydyg bana da 11+3 de bulundu değişmez inşallah ama bilmiyorum haftası erken benim ama sizin tam yani kızımda da 12 haftalıkken aynı doktor kız demişti kızım oldu
HavvaM0806_ Laydyg bana 11+1 de söyledi erkek diye ama bende çok emin olamadım haftası erken diye 16 haftalık olduğumda kontole gittigimde bakalım ne diyecek
HavvaM0806_ Meral_63 bazen göstermeyebilir posizyonu bulması lazım 12 haftada gittiğimde göremedi mesela cinsiyeti bacaklarını hiç açmadı dedi
mavikalpvemavikalp Laydyg evet arkadaşım 16. Haftaya kadar erkek demiş arkadaşıma ama kız çıktı😅 yani sonraki kontrolde öğrendi
Rukiyeinci94 Laydyg 13 de erkeğe benziyor dedi bacakları açıktı ama bişey görmemiştik bende zaten kız hissediyordum 14 de kıza benziyor bekleyelim dedi.Sonuç 17 de doktorumu değiştim kesin kız dedi.Biraz doktor tecrübesiyle alakalı.