nermin2311 17 haftalık hamileyim bu gün markete girerken yer ıslakmış üstünede bir şeyler atmışlar belli olmuyor ayağım kaydı çok kötü darbeyle düştüm,Allahdan eşim dışarda arabada bekliyordu hemen acil kadın doğuma gittik ultrason yapıldı bir sıkıntı yok bebekde iyi dedi 1 saatde yatırdılar serum bağladılar sonrasında tekrar kontrol etti doktor sıkıntı yok her şey yolunda bebekde iyi dedi.Ama içim hiç rahat değil çok korkuyorum zaten aşırı düşük riskim var kanama alanım var çok korkuyorum bir şey olucak diye
Nurrrrtek nermin2311 inşallah bi şey olmaz cnm bnm epilepsim var sürekli şiddetli bir şekilde nöbet geçiriyorum bayılıyorum yani olduğum yere pat diye şuan ikinci gebeliğim anne karnındaki amniyon sıvısı bebeği korur bi şey olmaz siz yine de dikkatli. Olun tabiki
TAkilicci nermin2311 karnınızın üstüne mi düştünüz? Çok geçmiş olsun. Kaygan zemin levhası koymaları lazımdı
Premsescik nermin2311 ben hamileyken 3.4 kere kötü düştüm bişey olmamıştı bişey olmaz inşallah zaten kontrolede gitmissin
Mavro Geçmiş olsun. Eğer ağrınız kanamanız yoksa korkmayın allahin izniyle sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
nermin2311 Mavro amin inşAllah.Hamile kalalı başım beladan kurtulmuyor bilmiyorum nazarmı ne,sürekli her gün kaç kez ayetel kürsü,fatiha suresi, ihlas nas surelerini okuyorum,evdede kuranı kerim açıp dinliyorum sürekli ama yine başım beladan kurtulamıyor
[silindi] Geçmiş olsun doktorlar durumunuz stabil diyip taburcu ettilerse bişey olmaz merak etme olacak olsa ilk anda olurdu içini ferah tut 🙏🏻
Elsanur nermin2311 Allah ın sakındığına bir şey olmaz korkma. Kanaman da hemen başlardı zaten bir şey olsaydı