Eren1 Allahneverdiysee benımkı sen bın derdi bende sen bin derdim onu bındırdım alıştırdım şimdi ben kötü yüm gözünde sevemedi benı bürtürlü torunlarını aynı iyi olmamak lazım
3834-3438 Allahneverdiysee canm ön koltukta kocanın yanında oturmakla saygısızlık olmaz o senin eşin yanına sen yakışırsın bu kadar ipleri eline vermeyin, yanlış anlamada o ada anlayışlı biri olsa otur kızım gel öne vs der, çok ince düşünme
Allahneverdiysee Hilalkalafat 4 yıldır oturuyor zaten o hiç düşünmedi ama biraz da gelinim otursun diye
Minikeller38 Allahneverdiysee her zaman eşimin yanı benim yanım kendi annem olsun kayınvalidem olsun her zamanda yerlerini bilirler öne atılmazlar şükür .
YyyyYasemin Allahneverdiysee kaynanam hızlı hızlı benden önce oturmaya bi kaç kez çalıştı ve oturdu da en son bana dank etti bu bi kaç yaptıktan sonra gittim hızlı hızlı benn oturdum artık oturamıyor sen kocanın yanına geç diyo bende zaten oraya gidicem diyorum
isimsiz12 Allahneverdiysee genelde şoför ben olurum kaynanam da yanımda olur bi yere gidip gelecekse ben bırakırım ki oda bahçeye falan bırakmaya geri yere kayınbabamla gider
Moz Allahneverdiysee ben otururum ama çok yaşlı ve kilolu ise önü ben teklif ederim zaten.Atıyorum dedeme veya onun dede nenesine