kimchikimdi Mamiko_2020 Bu olaylar zaten günümüzde olan şeyler Adanaya özel değil şahsen birisi bana böyle dizi önerse o an şok olurdum. Bilgi amaçlı birisi yazıyor ve bir diziyi öneriyorsun ben iyice çekinirdim.
Mamiko_2020 kimchikimdi kesinlikleee öyle güzelim Adana böyle diziler yüzünden zaten kötü anılıyor.Ay yorumu okuyunca bi an sinir geldi şok oldum baktımda hanımefendi İstanbul’da heralde hiç gelmemiş görmemiş etmemiş yorum yapıyor şaka gibi 😅
kimchikimdi Mamiko_2020 Adanam’da Adana’m. Yurtdışına taşınma durumumuz olmazsa başka şehir düşünmüyorum valla ki öyle durum yok zaten hep Adanadayım😂 4 5 yıl önce İstanbula gitmiştik dayimlara annem ben kardeşim artık eve gidelim burayı sevmedik diye gece bi ara ağlamıştık ay hiç unutmam ya 😂😂
Mamiko_2020 kimchikimdi 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻kesinlikleeeeee.Bende aslaaaa ama aslaaaa İstanbulll,başka şehirde yaşayamam ☺️
Miniginannesiiii1111 onemomms 8 yıldır adana da yaşıyorum sarıçam bölgesindeyim ve hiç pişman olmadım temiz yerdir her şehir gibi yani iyi yeri de var kötü yeride seyhandada baraj yolu tarafı duygu cafenin durağının ara sokakları da temizdir eşimin teyzesi orada yaşıyor fakat kira olarak bir tık zorlayabilir
Miniginannesiiii1111 onemomms Gültepe Yeşiltepe Kanuni Sultan Süleyman bulvarı ve Ertuğrulgaziden bahsediyorum kiyiboyu vs bilmem ben hic
UmayAna_ onemomms huzur evleri mahallesi, turgu Özal bulvarı ,Süleyman Demirel bulvarıdan ev kiralamayın hepsi depremde pert. Oldu ev sahipleri çıktı oturmuyorlar ama kiraya veriyorlar. Özellikle huzur evleri….