Kakulelipasta Merhaba herkese. Bugün uyandığımda sağ kolumun altının şiştiğini gördüm ve bastırınca acıyor. Hayatımda ilk defa bu başıma geldi, 17+3 günlük hamileyim acaba gebelikle ilgilsi var mıdır bunun? Yoksa hangi bölümden doktora gitmem uygun olur?
Sumeyyeakkurk Kakulelipasta geçmiş olsn canm galiba kitle çıkmış doktora görnsen de gebelik ten dolayı filmini çekmezler bizim ailede var öyle biri iyi huyluydu aldırdı biri de kansere dönmüştü dikar ett canm geçmiş olsn
269522 Kakulelipasta benimde olmuştu iki hamileliğimde de sonra geçti yüksek ihtimalle süt kanalları bezleriyle alakalı bir durum.
avucundaopucuk Kakulelipasta bende de aynısı oldu 3 gün içinde küçüle küçüle kayboldu doktoruma sorduğumda süt kanallarıyla alakalı olduğunu söyledi ama genel cerraha da görünmekte fayda var tabiki yinede takip edin
Kakulelipasta 269522 inşallah öyledir. Kendi doktorumla konuşup öyle mi gitsem acaba genel cerrahiye bilemedim.
Kakulelipasta avucundaopucuk teşekkürler yorumunuz için bir nebze de olsa içim ferahladı ama tabii doktora mutlaka görüneceğim.🙏
Hashasim2020 Bence birkaç gün bekleyin genelde ağrılı şişlikler (benim de çok çıkar) iniyor bir haftaya geçiyor. Ben ilk olduğunda 30 haftalıktım korkmuştum bayağı ultrasonla baktılar bir şey çıkmadı 3-4 güne geçti. Süt kanallarıyla alakalı oluyor korkmayın