Deletedmom_808 Benim Kova eşimin akrep ilk oğlum Başak ikinci Koç şu an 20 haftalık hamileyim o da akrep 🤭😅 beni neler bekliyo hiç bilmiyorum 😇
Patiseverana Deletedmom_808 ben yengeç eşim balık kızım da ya başak ya terazi olacak tam kritik günlerde 😃😃♥️
minimomy_ Deletedmom_808 benim balık eşimin ikizler kızımın balık ikincimiz yeni daha 9+3 kova olucak büyük ihtimalle 😊
prenseslerblogg Deletedmom_808 ben akrep eşim kova kızım aslan bu doğacak olan 8+2 şuan o da kova olacak 🥹
mucizebebegimmm Deletedmom_808 ben başak eşim yay oğlumda erken gelmeyip vaktinde gelirse inşallah doğumgünümüz aynı olacak o da başak olur 🥰 İlk oğlumda yaşasaydı balık burcuydu ❤️🩹
minkmom_25 Ben aslan 🦁 eşim terazi ⚖️ bebeğim de 40. Haftada gelirse aslan 🦁 öncesinde gelirse yengeç 🦀 ☺️
2Princess1Mom Deletedmom_808 Ben başak, eşim balık, ilk kızım akrep, 5 gün sonra doğacak kızım yengeç olacak 🤭
Ervaa2534 Ben koç eşim yay kızım oğlak oğlumda akrep burcu olucak bizde 20+6 yız kasımda görünüyor doğum bakalım
GizemHamza34 Deletedmom_808 eşim kova oğlum koç ben başak kızım da benim de burcumdan olacak inşallah ağustos sonu doğumum 🥰 hanımefendi acele etmezse inşallah doğum günümüz de aynı olacak 🩷
buse2507 Deletedmom_808 Ben aslan eşim koç oğluşum da erken gelmezse zamanında gelirse akrep olacak❤️