Esrayusuf
[bilinmeyen] kuzum burada kimseye bakma direk nete git saraçoğlunu aç orada anlatıyor incir ve keçiboynuzu kürünü dinledim ben en sağlıklısı o çok geçmiş olsun bu arada inş rabbim bu acının karşılığını en güzel şekilde verir bizlere...
Esrayusuf
[bilinmeyen] ypk kuzum ben daha yeni kürtaj oldum bende rahim filmi çekilicem adet olmayı bekliyorum ve genetik test verdim iki adet göreyim öyle düşünüyorum yapıcam ama saraçoğlunun dediği en kaliteli kür soğan kürü o daha iyi bence onu sen yap eşinde keçiboynuzu yesin
Esrayusuf
[bilinmeyen] evet ibrahim Saraçoğlu yaz you tubeye gebelik için bir sürü programı var dinle
Ggggggggggg
Ben bu ay yaptım ama 10 gün devam edip bıraktım faydası oldu mu bilmiyorum beklemedeyim 🤷🏻♀️ İbrahim saraçoğluna baktım bende ama fazla malzeme geldi bana ben o yüzden iki bardaklık suya iki üç tane inciri elimle bölüp attım 20 dk kaynattım sonra ılıtıp süzüp sabah akşam içtim, eşime de keçiboynuzunu yine iki bardaklkk suya iki üç tanesini kırıp attım kaynar suya üç dk kaynattım sonra soğutup içirdin. Ama tam doğru yapımı için bak yine de internete ben biraz yarım yamalak yaptım 🤷🏻♀️
Ggggggggggg
[bilinmeyen] biraz daha fazla çıkıyor tam bardak ölçüsünden ama ben hepsini içemedim için malzemeleri de bozuluyor diye eşim iki üç günlük alıyordu hep o yüzden iki bardaklık yaptım , Pazar günü adet günüm üç ay önce doktora gittim bi problem çıkmadı 6 ay olmazsa gel demişti işte denemek istedim. Aslında kasık batmam filan oldu her ay oluyodu psikolojik 😂 ama bu ay daha fazlaydı inçe inçe batma DEĞİL de içinde iğne var da batıyo gibiydi o yüzden bi Ümit diyorum ama içimden bi ses de negatif diyo tedirginim iki gün önce erken gebelik testi aldım kprltuğjm için yapamadım yarın sabah yapıcam galiba
Ggggggggggg
[bilinmeyen] valla ben yemiyoruz diye biliyorum zaten hiç sevmediğim şeyler zorla içtim Bebişim için inşallah oda beni üzmez de gelir 🤷🏻♀️😂 inşallah etkisi olur canım ya inşallah bana da olmuştur da güzel haberler veririm 🙏🏻 Hayıt otunu duydum ama hiç bilmiyorum nasıl bişey ve neye yarıyor. Aslında ben bu ayda adet olursam doktora gitmek istiyodum 6. Ayı beklemeden ama herkes gitme bekle normal diyo adet olursam( inşallah olmam) ben de deniym onu nasıl bişey ve ne işe yarıyordu Canım 😳
Ggggggggggg
[bilinmeyen] aaa bende kesin yapayım onu hamilelikte kullanmanın riski var mı? Çünkü doktor bana rahim kalınlığın ince ama hamile kalmana engel değil demişti . Yok Eylül 2017 yeni sayılır mı acaba 😂 sen ne kadarlık evlisin Canım ve kaç yaşındasın ? Ben mezun değildim evlendiğimiz de o yüzden bir sene Bebek düşünmedik sonra da iş hayatı filan derken aslında iki seneyi doldurmak istiyodum beklemek ama bian da istedim anlık bi kararla valla hemen olur sanıyorum olmcağını bilsem yaz sonu denemeye başlardım herhalde 😂
Ggggggggggg
[bilinmeyen] o zaman adet olursam başlarım yapmaya inşallah gerçek kalmaz tabi sağlıklı hayırlısı olmaksa diyim çok korkuyorum yarım dua etmekten 🙄 hakkımızda herşeyin hayırlısı canım mutlaka vardır bi hayır o yüzden düşünüp üzme kendini önüne bak inşallah Allah nasip edicek sağlıklı güzel bebekler bize de inanıyorum 🥰
Ggggggggggg
[bilinmeyen] yıpratır tabi yıpratmaz mı ben Allah’a şükür öyle bişey yaşamamış olmama rağmen hemen olur sandığım için olmayınca bile iki üç ayda öyle yıprandım ki ağladım hep kocam da diyo ki istemiyodun bile sanki daha ne var ağlıcak diye ama insan cidden kötü hissediyor ve kimseye söylemedim düşündüğümü sormasınlar diye daha bu ay annem şüphelendi söylemek zorunda kaldım normal filan dedi tabi ama cidden yıpratıcı bi süreç, düşünme unut filan diyorlar da ben haftanın 6 günü sabah 9 akşam 5 çalışıyorum eve gelip yemek bilmem ne topla et duş al zaten gün nasıl geçiyo anlamıyorum ama yine de unutamıyorum unutanlar nasıl unutuyo acaba 🤷🏻♀️🙄