Gyubnkin Hamilesiniz tebrik ederim ama bı doktora gidin yani benimde öle oldu yerleşme kanaması geldi doktorum fitil verdi kulnadim geçti çok skur ilk zamanlar dikat etceksin kendine ilk 3 ay daha doğrusu ağır bsey kaldirmayin.
ygmryldz725 aryasal3429 ben yerleşme kanaması yaşamama ragmen 3 gün sonra test yaptım testim hayalet çizgi göstermişti canım
mm_m954 aryasal3429 bende bilmeden 20 litrelik bidon 5 tane taşıdım Allah’tan bişe olmadı ama olabilirdi 🥺
zetabloom aryasal3429 kimyasal gebelik bu Ben bi 4-5 sene yaşadım bunu Bu sekilde cıkanların hepsi kimyasal gebelik oluyor Arastır internetten okuduktan sonra mantıklı bulacaksındır Gebelik herhangi bir sebebten oluşamıyor vucud bunu birkaç gün içinde adet olarak atıyor
Busranur_mnts aryasal3429 inşallah vardır canım acilde bi rahatsızlık vs uydur doktora da gebelik şüphem var 1 hafta geciktim vs de beta alır
Busranur_mnts aryasal3429 ay allahım ya ne gıcık insanlar var bizim burası da gebelik testi diyince almıyordu ben bahane uydurdum doktora dedim beta aldı
aryasal3429 Busranur_mnts istese alır ama almıyor gıcıklığına insan muamelesi yaparlarsa şükrediyoruz