minikbebegim06 Sena1359 ovulasyon testi bu dönemde asla doğru sonuç vermez yanılırsınız 14.günü bekleyin gebelik testi için
Sena1359 minikbebegim06 biliyorum canım bundan 3,4 gün ovü yapmıştım merakımdan ama şu an ki erken gebelik tabi iğneden mi bilmiyorum
Sevimlianne_adayi Ben çatlatma iğnesinden 13-14 gün sonra yaptım ki burda da devamlı yazdım garanti olsun diye 13-14 bekle canım
Sena1359 Sevimlianne_adayi biliyorum aslında ama uzun süre bekleyince insan hevesleniyor 🥹2 gün sonra tekrar edeyim varsa vardır artık
Sena1359 Bhr88 sen benden önce vurulmuşsun birde 🥹 bende çok sevinemedim o yüzden 2 gün sonra tekrar edeyim. Bat 8 Temmuz 3 gün kaldı
Sena1359 Sementa63 öyle oldu aslında yok diyip kenara bırakmıştım az sonra baktığımda 2.çizgiyi gördüm
Sevimlianne_adayi Sena1359 tabiki kuzum zaman geçmiyor aynısını yaşadım bu ay zaman geçmiyor gibi çok iyi anlıyorum güzel haberler ile gel
Ikraa_22 Sena1359 iğne etkisi olduğunu sanmıyorum benimde 10 gün yapmiştım silik ti sonra bigun ayarla yapmaya devam ettim pozitif koyulaşmayı gördüm inşallah sizinde öyle ilerler
Sena1359 Ikraa_22 ay inşallah kuzu durdukça daha koyulaştı. Bundan 3,4 gün önce kaset test yapmıştım kuruma çizgisi çıkmıştı bu öyle değil galiba
Busranur_mnts Sena1359 inşallah tutmuştur canım 2 gün sonra yine yap koyulaşma olursa kan verirsin <3<3