Kudret63 Merhabalar bayanlar 7 haftalık gebeyim (Anti Cmv ıgg mikropartikul immün) diye bi tahlil yaptım 210 değeri çıktı var mı aranızda bunu yaşayan lütfen bilgilendirin kaç gündür kafayı yicem bişey olur diye
Sisihappy Kudret63 ben de tahlil verdim cuma günü doktora gidicem basipse chatgptden bu bağışıklık geçirdiğimiz anlamına geliyormuş iyi bir şey yani
Kudret63 Boncuk19 yani tehlikeli bişey var mı ünv falan gitmem gerekiyormuş bi sıkıntı oluyo mu bebekte
Boncuk19 Kudret63 yani benimde değerlerim öyleydi bir yere yönlendirmediler kendi doktorun bakmadı mı sonuca bağışıklığın olması iyi bir şey çünkü
Gg06 Kanki sakin ol. Onun öyle çıkması senin hayrına. Önceden geçirmişsin büyük ihtimal. Şimdi git kendine bi kahve yap ve onu iç 🥰
Kudret63 Gg06 tekrardan merhabalar ben tahlil sonucumu yanlış anlamışım benim (anti cmv ıgm mikropartikül immün assay) bu sıkıntılı sizin kaç çıkmış bakabilir misiniz
Kudret63 Boncuk19 merhabalar dün doktoruma gitttim bir tahlil daha yaptık değer yüksek çıktığı için siz doktorunuza göründünüz mü
Boncuk19 Kudret63 yok hayır ben kendi doktorum dahil 2 doktora daha göründüm bir sorun yok dediler o zaman 7haftalıktım şu an 22haftalıgım
Kudret63 Boncuk19 dua edin lütfen googleden okuyorum çok kötü şeyler yazıyorlar bayanlar falan bakalım inş iyi sonuçlar alırız
Boncuk19 Kudret63 hiç içini sıkma kötü düşünme büyük ihtimal hamilelik öncesi mi atlattın hamilelikte mi diye o test yapılıyor ama sonuçların temiz çıkar Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gg06 Kudret63 0.217 negatif senin kaç çıkmış? Ne dediler ? Yakın zaman da enfeksiyon ile ilgili bir hastalık mı geçirdin?