Buseenuur Kızlar merhaba 29 haftalık hamileyim dün dudağımda uçuk çıktı sarımsak, bal, sirke sürdüm ağrısı falan yok ama bebeğe geçer mi ya başına gelen oldu mu başka ne yapabilirim?
Asi_07 Buseenuur bebeğe geçmez merak etmeyin eczaneden uçuk kremi alın vazelinin de etkili olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum hiç denemedim
Parinas Buseenuur bebeğe geçer. Benim de 1 yaşından küçüktü oğluma geçti mahvolduk. Ağzının dışı içi her yeri yara dolmuştu. Doktor da hsv virüsü ilk tanışmada böyle yapıyor sonra bağışıklık kazanıyor demişti. Genelde 5 yaşa kadar herkes bi şekilde tanışırmış ama ne kadar geç olsa o kadar hafif geçer demişti. Dikkat edin bebeğe yaklaşmayın öpmeyin. Sizin için de nioli yağı öneririm. Çıktıktan sonra yaparsanız 1 günde kabuk bağlıyor iyileşmeye başlıyor. Çıkmadan kızarıkken sürerseniz tamamen geçiyor
LadyX Buseenuur canım bende hayatımda ilk defa hamileyken uçuk çıkmıştı geçtiğimiz haftalarda doktoruma sordum sorun teşkil etmez dedi o yüzden ben kendi kendine geçmesini bekledim 🤷🏻♀️
minikbebegim06 Asi_07 gebelikte uçuk kremi kullanılmıyor yanlış bilgi vermeyin vazelinde kararma yapar dudak çevresinde
Buseenuur Asi_07 teşekkür ederim uçuk kremi için emin olamadım kar zararar oranına göre doktorunuz karar verir yazıyor içinde bebek için sorun olmazsa sürmeyim diye düşündüm
Mrvsmt2502 minikbebegim06 uçuk kremi kullanılabiliyor asiklovir özellikle gebeliğikte tercih edilen kremler arasında. Uçukta siğilde vs veriliyor
Asi_07 minikbebegim06 bende ilk gebeliğimde aynı sorunu yaşadım ve doktorum uçuk için kremi yazmıştı kullandım bir sorun da yaşamadım aksine kısa zamanda geçti siz yanlış bilgi veriyorsunuz kullanılmıyor diye vazelin konusunda söylenti olduğunu kullanma konusunda emin olmadığımı söyledim zaten
minikbebegim06 Buseenuur bebeğe uçuğun şuan için zararı olmaz ben de de çıkmıştı siz batikon sürün havlu kullanmayın kâğıt havluyla kurulayın elinizi yüzünüzü yoğurt meyve sebze bol su tüketin bağışıklığınız artsın
Buseenuur Parinas 😊 doğumdan sonra da çok dikkat etmek lazım tabi çünkü bende sürekli çıkıyor işin kötüsü de anlamadan bir anda çıkıyor o yüzden dikkat etmek de zor
Buseenuur Parinas bir gün uymayım çıkar zaten çocukluğumdan beri iki gün önce uyuyamadım hiç ertesi güne çıktı hemen. Zaten aşırı sinirli stresliydim de
3_bebelianne Buseenuur valla koca karı yöntemi sıcak kaşık değirmek benimki hemen söndü ve kuruyup geçti dener denemezsın sana kalmıs iki çocugum var hiç onlara bulaşmadı korkma hamileykende çıktı lohusaykende
Buseenuur 3_bebelianne teşekkür ederim bebeğe geçmesin de ben çekerim yani. Kaşığı yıllar önce denemiştim geçmemişti bende
Buseenuur 3_bebelianne Merhaba! Canım bende lohusayım şuan ve yine uçuk çıktı bebeğe bulaşmaması için nasıl önlemler almıştın