Babyndmummy Arifedsns Medicana- Sevde Nur Mert. 38+5 haftalık hamileyim memnunum kendisinden. Vajinal doğum için beklemedeyiz.
s1belyrdmc Arifedsns başından beri takip eden doktorun yok mu? Son dakika doktor değiştirmek risk olabilir bence
Babyndmummy Babyndmummy tamamlayıcı sağlık sigortam olduğu için doğum fiyatları hakkında bilgim yok maalesef🌸
Tazeanne2016 Arifedsns kurban bayramında bir arkadaş 80 bin Ödemiş ama içine neler dahil bilmiyorum , bizim özel sağlık sigortamız var o yüzden farklı fiyat olacaktır
Arifedsns s1belyrdmc Şehir hastanesine gidiyorum doktorumu çok seviyorum. Ama doğuma farklı bir doktor girme ihtimali çok yüksek. Bunu acile yolum düşünce anladım. O an O sancıyla birde kötü muamele görmeyi düşünmek bile istemiyorum
Arifedsns Tazeanne2016 anladım ben sadece doğum için istiyorum bakalım ne fiyat verirler. Söylediğiniz doktordan çok olumlu dönüşler aldım ilk fırsatta eşimle görüşmeye gıdıcez
Tazeanne2016 Arifedsns ayy gözünüz aydın hayırlı ömürlü olsun , sağlıkla büyütün inşallah , nerde yaptınız nasıl memnun kaldınız mı 🌸🌸🌸
Arifedsns Tazeanne2016 aminn🩷medikanabil de gerçekleşti. Doğum gayet güzel geçti. Senem hanım çok tatlı birisi. Dayanamadığım anlarda o kadar güzel destek oldu ki. Güler yüzlü. Umarım sizin doğumunuzda güzel, kolay geçer ☺😊
Hulu61 Arifedsns Mart’ta Medicana da vajinal doğum yaptım ebelerden çok memnun kaldım doktorum dışardan geldi Neriman çelikti doktorumdanda çok memnunum