Msbem Eylül anneleri ne durumdasınız?? Benim hala çok zor geçiyor şu ağzımdaki tat birşey yiyememe sürekli uyku hali gözlerim ağırlaşıyor arada migrenim yokluyor 😔 yarın randevum var çok korkuyorum kötü birşey olacak diye 😔 en çokta bu duygu beni zorluyor
Mlssa Msbem canım uyku hali ve baş ağrısı malesef bende de bolca mevcutt :) ama içini ferah tutt kötü düşünme 🙏🏻❤️
Aysedgrlikrkmz Msbem Bu aralar aşırı halsizlik ve baş ağrısı var uyumak istiyorum ama uyumaktan da sıkıldım değişik bi ruh halindeyim 🥰
Burcuveburcum Msbem başağrısı havalardan siye düşünüp kendimi avutuyorum sabah kahvaltı öncesi ve akşam 10dan sonra midem ağzımda ama kusmuyorum🙄 buna da şükür geçecek düzelecek merak etmeyin
Msbem Mlssa inşallah canım hamileliğin güzelliğini yaşayamadım daha ondan heralde sürekli evham var birde çok kötü olay yaşayan arkadaşlarımızı görünce insan tedirgin oluyor hayırlısıyla hareketlerini hissedelim biraz rahatlarız 🤲🏻🤰
Mlssa Msbem aynen canım sabretmek lazım biraz ama ferah tut içini kötü düşünmek boşuna strese sokar 🙏🏻❤️ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Msbem Aysedgrlikrkmz aynı canım hiçbişeyden memnun değilim bende ve evde 3 çocuk daha var ilgilenmem gereken bugünümüze şükür ne diyelim 🤲🏻