1Nihan efeninannesi_nur bende gündüz çok değil aynı dediğin gibi kızımın peşinde koşmaktan anlamıyorum kendimi dinlemem lazım 😁
1Nihan canbebekku21 erkek cinsiyeti benimkinin ama öyle tekme attı gibi değil yani büyük hareketlerde içimde bişey akıyo gibi değişik 🤣
1Nihan canbebekku21 biz çok net gördük ya yiğidin malı meydanda lafı cuk diye suratımıza yapıştı yani doktor dedi %99 erkek 😁 o yüzde bir lik dilime denk gelmezsek 🤣 inşallah sağlıkla gelsinler de bi kızım var bi de oğlanı tadarız inşallah
HavvaM0806_ 1Nihan ne sıklıkta hissediyorsun ben çok nadir geçen akşam yataktan zipladim dedim ne oluyor 😂
1Nihan HavvaM0806_ ya benim de öyle nadiren yatarken özellikle kendimi dinlediğimde 😁 günde belki 2-3 😁
canbebekku21 1Nihan maşallah Allah bağışlasın benim de bi kızım var şuan ikiiz ama doktor birinde ense kalınlığı gördü down sendromu engeli olabilir dedi beklemedeyiz
1Nihan canbebekku21 Amin inşallah Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız sizde üzmeyin kendinizi hiç Rabbim min verdiğinde de vermediğinde de vardır bi hayır zaten kesin bişey yok demiş streslenmeyin hem olsa da o sizin meleğiniz 🥰
veramommy 12 haftalığım,2. Gebeliğim ilk defa hissettim ve eşim erken falan deyince bende inanamadım,hergün değil ama 1-2 kere oldu içimde su dolu balon zıpladı gibi hissettim büyük ihtimalle bebeğim kendini hatırlattı ya😄