Mervee44 Arkadaşlar benim plesenta Perivam vardı bebeğin eşi aşağıda denildi hep bugün sabah kanama ile uyandım hemen hastaneye gittim doktorum plesentanın rahim ağzını tamamen kaptığını ondan kanamamın olduğunu söyledi 29+2 de yim sonra acile yönlendirdi acil yatışını versin ben buraya not düşüyorum dedi gittim acilde ki doktorun biri de tam kapatmadığını rahim ağzına yakın olduğunu söyledi kafam karma karışık oldu her biri bişey dedi bende yatışı kabul etmedim çıktım şuan kanamam lekelenmeden daha fazla devam ediyor bu durumu yaşayanlar plestantası düzelen var mı bu haftadan sonra dizleir mi bilmiyorum ama napmam gerekiyor he kendi doktorum progstan yazdı kullan dedi eğer yatmazsan dedi bilemedim ya
Ehjfjsjs Mervee44 o haftalarda düzelmiyor diye biliyorum canım çok geçmiş olsun sadece tuvalet için kalk elinden geldiğince dinlen
seymaseda Mervee44 Çok geçmiş olsun 🌸geçen hafta aynısını yaşadım muane randevum vardı ve o sabah kanamam oldu hemen gittik doktorum plesantan aşağıda dedi ilk aylarda aşağıdaydı ama kanamam olmamıştı progestan fitil kullanmıştım şimdi tekrar kullanmaya başladım ve o gün yatışım yapıldı iyiki de yapılmış serumlar fitiller derken çok iyi geldi ihtiyaç dışında dikkat ediyorum uzanıyorum kanamam o gün kesildi zaten inşAllah yine olmaz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🌸
Mervee44 Yukarı çıkma ihtimaliniz var mı peki ya benim şuan kahve rengi akıntı şeklinde devam ediyor yatışı red etmeseydim keşke ama progstan kullanıyorum
barisata22 Merhaba benimde plasentam aşağıda bebekte aşagıda zaten çok baskı yapıyor, 2 hafta önce kanamam oldu nidicard kullaniyorum hala çok ayakta durursam lekelenmem oluyor , 27 haftalığım çok zor Rabbim yardım etsin .