Goodhem Emziriyorum ve hiç afet olmamıştım geçen ay ertes72 kullanmak durumunda kaldım oldum sonra ki ayda oldum bu ay olmadım telaş yaptım Ovülüasyon testi vardı yaptım pik oldu yani pozitif gittim kan verdim negatif.Neden böyle olur bilgisi olan var mı
yesildeniz_ Goodhem çünkü ovulasyon testi gebelik demek değildir her zaman. Yumurtlama gününüz olabilir
Serone Bendede o şekilde oldu çok yeni öğrendim regle 5 gün kala sürekli pikti şimdi yaptım yine pik inş sağlıkla ilerlet umarım sizinde vardır içinizi ferah tutun
Serone Goodhem bende koyu çıktı şüphelendim gebelik testi yaptım çok hayali bi çizgi çıktı daha çok yeni benim umarım artarak ilerlet çok erken öğrenmekte stresli
Goodhem Serone merak etmeyin sağlıkla ilerler inşallah kavuşursunuz bebişinize.1 kez mi yaptınız Ovülüasyon testini benim merak ettiğim hamilelik durumunda Ovülüasyon testi her gün bi öncekinden daha koyulaşarak mı ilerliyor.ben benimkisi inşallah yumurtlamadır solarak ilerler diye düşünmek istiyorum .yarın yine kan testi vereceğim inşallah negatiftir