limonlucheesecakee Arkadaşlar eşinin ismini çocuğuna koyan varmı , yada koymak isteyen ..😊 ben istiyorum açıkçası ama millet çok konuşuyor normlde takmam ama bunalmaya başladım😊😊
Bumah limonlucheesecakee bende istedim ama esim istemedi 😀 mahmut baybars koyman istedim esimin adi mahmut haha cok sacma ama istiyorum nedense
Sultankut limonlucheesecakee koymak isteme sebebiniz nedir peki 😊 benim çevremde de var koyan ama ben çok uygun görmüyorum 🤭
MadameTussauds limonlucheesecakee Ay yok artik hic düsünmedim valla bi tane o isim yeter ya ali 1 ali 2 ye gerek yok 😂
tambirmom limonlucheesecakee bence çok gereksiz başka isim yokmuş gibi tekrar edilen isimler bana hos gelmiyor dede anneanne babaanne ismi falan da saçma bana göre ama siz istiyorsanız koyun başkasının değil kendinizin ne düşündüğünü önemli
limonlucheesecakee Bumah Mahmut’un tek başına bı ağırlığı var ama baybarsda modern 😊😊😊😊 eşimin adı Musa bende Musa Alp istiyorum
limonlucheesecakee Sultankut belki abartı gelicek ama eşim bu dünyadaki tek varligim . İlk oğluma koymak istedm açıkçası ama dedesinin adıni koycaktk yanna olmadı bende şimdi koymak istym açıkçası 😊 çok uysal sabırlı ailesine düşkün bir insan . Beni kırmaktan çok çekinir 2013de tanistik hala o zmanki tanıştığım adam hiç degsmedi .. babası gbi olsun çok isterm
Seymatrkay limonlucheesecakee Nasipse ben de çocuğuma Musa ismini vereceğim. Ama sadece Musa…Musa ismi ağır ve tok bir isim.
Seymatrkay limonlucheesecakee Hiç de abartı değil bacım. İnsanın eşi iyi oldu mu eşi ona her şey oluyor. Yoldaş ,arkadaş…Ben normal buluyorum. Sıkıntı yok. Rahat ol :)
aybalasmom limonlucheesecakee sevgililik zamanında ben de istiyordum. Hem eşimin istediği isim hem eşimin ismi. Evlendikten sonra 1 yıl daha istemeye devam ettim sonra bi anda başka bir isimle değiştirdim. Hem kıza hem oğlana eşyalarını yaptırdım. Şimdi kızımı bekliyorum 🤭💖
limonlucheesecakee aybalasmom masallah sağlıkla alın kucaginza 😊 tanisali 12 evleneli 6sene oldu valal istyrm şuan ama bakalm doğuma kadar degiseckmi fikrmz 😊
[silindi] Eşimin aşırı farklı bı adı var tahmin edemezsiniz ve koymazdim tabiki eşimi seviyorum ama isim garip 😂😂😂
miniminibebek limonlucheesecakee ay hayır ben benımkinin ismiyle seslenemiyorum bile 😆sürekli ismiyle dalga geçiyorum sağolsun ses etmez bi de oğluma düşünemiyorum