izelaren Kudret63 benimde genelde sağ üst bacağım ve kuyruk şokumu sağ kalçama yayılan ağrım oluyor beşinci haftaya girene kadar daha yoğundu ama şimdi ara ara hafif oluyor. Doktora sormadım ama normaldir bence
seymanurbyn penbe_karisi Merhabalarrr benimde 29 Mayıs gebelik testim pozitif yarın ilk randevuma gideceğim inşallah keseyi görürüz❤️❤️
seymanurbyn penbe_karisi inanır mısın hiç beta baktırmadım, geçen sene haziran ayında bir düşük yaşadım ve o yüzden aceleci davranmak istemedim ümitlenmek istemedim direk doktora gitmeyi tercih ettim.
yagmurandrmk penbe_karisi son adet 1 Haziran 😅 sanki adet sancısı çekiyor gibi uçsuz bucaksız bir sancı silsilesi içerisindeyim 😅😅 keseyi cuma günü gördüm 21 inde doktor randevum var. Klasik kabızlık sorunu mevcut bulantı geçti 2 gün oldu sadece sabahları hissettim. Gögüslerde saçma sapan sadece dış kısımlarda hassasiyet ve sertleşme mevcut bulantı dışında Ağrı konusunda ağır geçirenlerdenim sanırım herkes sağlıkla kucağına alsın evladını 🤲♥️
penbe_karisi yagmurandrmk ayyy maşallah canmm bende yarın gidicem bana dua et bende bebişimi göreyim ♥️♥️bende suankik sadece kaşık ağrisi ve baş dönmesi varrrr 🥹🥹
yagmurandrmk momBg tahmini 3 haftadayken 317 çıkmıştı benim 1 haftada hızlı bir yükseliş yaşadım ama sanırım kişiden kişiye değişen bir durum beta değeri
yagmurandrmk elizaebeth beta 1000-1500 aralığında olunca alttan muayene ile kese gözüküyor ben 3600 küsürle keseyi gördüm biraz beklemek istemiştim emin olmak için
yagmurandrmk gzmturan kanama olmadıkça kasık ağrısını çok önemsemiyorum ben çünkü çoğu kişi kasık ağrısı normaldir olur diyor ama için rahat etsin diye bence doktoruna sorabilirsin
yagmurandrmk penbe_karisi inşallah kalp atışını duyabilirsin canım. Duyamazsan da bence sorun değil sağlıklı ve sizinle kalması önemli olan 🤲 21 inde gideceğim bende kalp atışını kesin duyarım diye düşünüyorum sende bana dua et ♥️😘
alanesma Selam kızlar aranızda bir düşük sonradında doktorunun ikinci gebeliğin başında hemen progesteron coraspirin ve magnezyum verip kullanan oldu mu
miniminnacikk Merhabalar benimde son adet başlangıcım 2 Haziran :) Dün test yaptım çok silik çıktı , hemen kan vermeye gittim betam 68 🤲🏼🤍 daha miniminnacık .. hepimiz sağaalim vakti saati gelince kucaklarımıza alalım inşallah 🤲🏼🤍
Ikraa_22 momBg o zaman bilerek beta vermedim düşük değer olur bu sefer habire takıp yapmak durumunda kalırım diye adet günü kan verdim 2000 cıkmiştı gebelık testıyle takıp ettım koyulugu sonra kan verdim
yagmurandrmk seymanurbyn randevu gününde 6 haftayı geçince duyulabileceğini söylediler bana 5. Haftada kese gördüm 1 2 hafta içinde kalp atışı duyarsın dediler 😅 inşallah duyarsın canım sende ♥️
elizaebeth @"yagmurandrmk benimde 21 inde randevum var beklemek istedim ultrasonda görünür herhalde kese acaba biraz daha beklemeliydim
yagmurandrmk elizaebeth 2 Haziran son adet tarihinmiş 194 çıktı demişsin sanırım tam hatırlamıyorum şu an belki geç döllenmedir benimde son adet 1 Haziran 10 gün önce cuma gittiğimde 317 beta değerim vardı tam 1 hafta içinde yani geçtiğimiz cuma 3600 olmuştu çok hızlı ve bir anda yükseldi 2 günde bir test vermek istemedim doktorum da haftaya baksak yeterli olur düşük yapmazsan eğer yükselir zaten demişti keseyi rahimde gördüler şükür dış gebelikte değildi. Benimde 21 inde randevum var kalp atışı duyabilirim diye düşünüyorum şu an 5 haftalık doktorun demesine göre 7 haftalık olacağım randevu gününe kadar beta ya da kese gelişimine göre kaç haftalık olabileceğini sorarsan daha rahat tahmin yürütebilirsin ne olduğuyla alakalı ♥️ Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım 🤲❤️