yasarceyda12 yilma keton yağ demek vücudunuz yağ yakıyor demek hemoglobindr çok önemli değil enfeksiyon diye gözüküyor ama doktorlar derecesine göre yok der
Berrakk39999 yilma ben şekerden dolayı diyet yapıyorum keton değerim pozitif çıktı doktorum yeterli beslenmediğimi aç kaldıgım için böyle çıktığını söylemişti sizin de öyle bi durumunuz olabilir
yilma yasarceyda12 ya bende idrar yaptıktan sonra ıkınma isteği oluyor sonra aşırı beyaz akıntı gidiyor bide afedersin idrar koyu ve kokulu doktora diyince kan idrar aldı bu çıkmış merak ettim ona göre gideyim dedim erkenden acil ise değilse geç gideyim
yasarceyda12 yilma keton birşey değilde vücudun yap yakıyor veya yağlı beslenince oluyor ama hemoglobin enfeksiyon demek tabiki derecesini bilemem zaten sizinde koku şikayetiniz var bol bol su için
nisaakb yilma keton pozitif olması yetersiz beslenme veya karbonhidratı az tükettiğiniz anlamına gelir. Gebe misiniz?
yasarceyda12 yilma işte dediğim bu vücut enerjiyi yağdan karşılıyor genelde diyetteki insanlarda bmyle çıkıyor vücut yap yakımına girmiş demek
yilma yasarceyda12 diyet yapmıyorum ama hamile oldum olalı yemek yiyemiyorum malesef 34 haftadır herşeyden uzak kaldım ondan sanırım
yilma Berrakk39999 evet diyet yapmıyorum ama hamile kaldım kalalı 34 haftadır yemek yiyemiyorum öyle herşeyden uzak kaldım aylar oldu ondan sanıyorum
yilma hayalperest2310 bişey demediler idrarda kan varmış benim böbrekteki taşlarda onu söylediler tek