nesee123 gungunom profilime bakarsanız yanıltıcı pozitifle çok karşılaştım oyüzden atıyorum dalga geçmekle ne ilgisi var pardon
Eslem2112 nesee123 sen aynı ben bende çok gördüm yalancı pozitif o kadar haklısın ki kan vermedenn gğvenilmiyor
Beyzatnc26 nesee123 test pozitif ama yinede kan verip bakin net olsun beta takibi önemli 🙂 sağlıkla gelsin inşallah
nesee123 Bglmmrn ya 8 aydır her testimde gölge çizgiler gördüm hep yalancı pozitifti pcosta öyle olabiliyomuş buda yine öyle mi diye korkuyorum ama bayada pembe çıktı bu kadarda test hatalı olamaz heralde
ilkiminannesi nesee123 Allahım görmek istediğimiz manzaralar 🥹😍hayırlı olsunnn Darısı baana inşallahhh dua eder misin bende pozitif göreyim benim de 12,13 ü regl günüm
Bglmmrn nesee123 Rabbım hayırlısını versin inşallah benımde düzenli düzensiz 7 aydır denedım olmuyo inşallah Rabbım isteyen herkese nasıp eder testin markası ne
Siyahbeyaz_ nesee123 markası ne kuzum acaba? Gibi demek fazla oldu 😃 buda yanıltıcıysa bayılırım şuraya😅😅şaka bi tarafa hayırlı olsun 🙏🏼
ztk nesee123 ayy ne güzel ben buradayım diye bağırıyor yarın koşş kans testi yaptır. Benimde 6 gün var bugün ikinci idrar ile yaptım negatif inşallah görürüm bende