Happymombusra Bugün kontrole gittiğim de kilosunun 2950 olduğu söyledi ama geçen hafta 36+1 de de kilosu aynı çıkmıştı her günde yumurta avokado kaşar peyniri ceviz muz sür kefir tüketiyorum halbu ki, 38-39 haftaya kadar ne kadar kilo almış olur ki 🤔
Su123 Happymombusra ölçümler bazen yanıltıyor inanın sağlıklı olması en önemlisi ki doğuma kadar üç kiloyu geçer bence hiç dert etmeyin
Aysakyld Benimde o kadar sağlıklı beslenmeme rağmen 35+4 te gittim 2480 idi 🤦🏻♀️ ultrason cihazları tam çıkarmıyor tabii doğunca güzel bir kilo ile doğarlar inşallah
Happymombusra Aysakyld hep de kilo aldıracak şeyler yedim yok almamış kilo oğlum da 2900 doğmuştu 2700 ile hastaneden çıkmıştı benim çocuklar kilo almıyor demek ☺️
Esmademir34 Dml-isleyici merhabalar bebeğiniz doğmuştr sanırım bu post eski bebeğnz kaç kilo doğdu acaba norml doğummu yaptınız
Su123 Happymombusra benim kızımada 4 kilo dedi hem özel hem devlet takipliydim 39 haftalık doğdu 2.5 kilo doğdu bu gebeliğimde doktora hiç sormadım iyiyse iyi dedi sadece